Fröjereds IF Innebandy P08

Sammandrag hemma nu på lördag 3/3.
2018-02-25 22:20
Tjohoooo!
Äntligen hemmasammandrag! Superkul!

Nu på lördag är det dags för oss att hålla i säsongens sista sammandrag. Då vi hade möjlighet att utöka halltiden lite så har vi gjort om spelschemat en del. Detta för att vi som är rätt så många i vårt lag skall få möjlighet att spela fyra matcher. Vi tänker då göra två lag, vilket innebär två matcher med mycket speltid per spelare. Hur lagen ser ut och vilka av matcherna man spelar kommer vi återkomma med senare. Det är därför viktigt att ni meddelar snarast om ni skulle ha förhinder denna dag.
Passa på att kalla dit släkt och vänner så att de kan få se grabbarna spela på hemmaplan. Det är alltid kul med mycket folk som hejar.

Glöm nu inte att ta en titt på det uppgiftsschema som skickats ut tidigare. Där står det vad ni har för uppgifter denna dag i kiosk,sekretariat eller med bakning.
Fröjered spelar första och sista matchen på sammandraget. Första matchen är 9:30. Det vore därför bra om första kioskgruppen kan vara där och ha igång kiosken klockan 9:00.
Sista matchen spelas 14:45 och är slut ca 15:30. Efter det skall kiosken packas ihop enligt instruktioner, sarg skall tas ner och läktaren grovstädas. Hoppas vi kan hjälpas åt med detta. Frågor angående kioskschema etc. överlämnar vi med varm hand åt Zilans pappa Johannes.

Vi återkommer med samlingstider så snart vi fått ihop vilka lag det blir och vilka matcher respektive lag skall spela.

MVH
/Ledarna
Ändrad träning nu på söndag!
2018-02-20 21:55
Hej på er!
Nu på söndag så tänkte vi köra en ”alternativ” träning. Vi skippar klubborna denna dag och kör utomhusträning i snön istället.
Vi samlas vid idrottshallen klockan 11:45 och är tillbaka vid 14:15. Skjuts till barnen är ordnad och vi fixar även lunch under denna träning.
Se till att barnen har på sig varma kläder eftersom vi kommer vara ute hela tiden och gärna någon form av hjälm, cykelhjälm, hockeyhjälm eller slalomhjälm funkar fint.
Har ni några frågor så hör av er till någon av oss ledare.
Först ses vi som vanligt på träningen i morgon.
Inställt sammandrag i Töreboda
2018-02-03 08:32
Sammandraget i Töreboda idag är inställt p.g.a. snöovädret.

I morgon tränar vi som vanligt i Idrottshallen 14:30. Ses då!
Sammandrag i Töreboda 3/2
2018-01-28 19:11
Hej,

Då var det dags att ladda för ännu ett sammandrag. Nu på lördag 3/2 åker vi till Töreboda för att spela tre matcher. Första är mot hemmalaget Halna klockan 9:30, den andra mot Skövde klockan 12:30 och den sista mot Hjo klockan 14:00. Vi samlas vid idrottshallen klockan 7:45.
De som åker denna gång är:

Adam
Aron
Carl
Edwin
Fabian
Filip
Gustav
Leon
Oliver
Oscar
Richard
Tarik
Theo M
Truls
Vincent
Zilan

Tvätten tar Richard  :-)

Meddela eventuella återbud så snart som möjligt.

MVH
/Ledarna