Innebandy 08

Sammandragspremiär!
2017-10-18 22:36
Då var det dags att dra iväg på säsongens första sammandrag. Denna gång är det i Viktoriaskolan i Skara vi skall spela och matcherna är 9:45 11:15 och 13:30 nu på söndag 22 oktober.
Vi samlas bakom idrottshallen klockan 8:15
Det är fantastiskt kul att vi varit så många och tränat de flesta gånger, men som vi sagt tidigare så åker vi på sammandrag med max 16 spelare varje gång. Detta innebär att några får stå över varje omgång.

Följande spelare åker med nu på söndag:
Adam
Albin J
Aron
Carl
Edwin W
Fabian
Filip
Gustav
Isac J
Leon
Melwin
Oliver
Roland
Tarik
Theo M
Theo S

Meddela gärna så tidigt som möjligt om ni vet att det är sammandrag som ni inte kan vara med på, så vi kan planera så att alla skall få spela så mycket som möjligt.

Troligtvis finns det kiosk i hallen, men ta gärna med något vettigt att äta mellan matcherna.

Hör av er om ni undrar över något.

Info om föräldrainfo...
2017-10-01 18:15
För er som inte var med på mötet, samt för att det skall vara lättare för samtliga att komma ihåg datum och tider m.m. så kommer här en sammanfattning om vad vi kom fram till:

Träningar:
Onsdagar 17:45-19:00
Söndagar 14:30-15:45

Poolspel/sammandrag: 1/månad. Se kalendern här på hemsidan för aktuella datum.
Vi åker med max 16 st spelare till varje poolspel, så om ni redan nu vet datum då ni ej kan vara med på poolspelen så meddela oss ledare dessa så blir det lättare att planera och alla kan få så mycket speltid som möjligt.

Om man ej kan komma på träning så SKALL man meddela någon av oss ledare detta. En del barn tar sig själva till och från träningarna nu så det kan vara bra att ha koll på att samtliga som ska komma på träningen har kommit fram. Vi ledare skall även kolla på om vi kan fixa en sms-grupp eller liknande för enklare kontakt.

Liksom i fjol skall vi i år sälja idrottsrabatten, 4 st/barn. Om man har fler barn i föreningen gäller 6 st/familj. Detsamma gäller för bingolottos julkalendrar, 4 respektive 6 st.
Christoffer Sköld (Theos pappa) har åtagit sig att vara lotteriansvarig för vårt lag.

Vi är ansvariga för kiosken samt att vara sargvakter på två av herrlagets hemmamatcher. Datum för dessa är 2/12 2017 och 28/2 2018. Johannes Kieser (Zilans pappa) har tagit på sig att göra listor för vilka som skall bemanna vilka tider. Han återkommer med detta. Johannes gör även i ordning listor för bemanning av kiosk och sekretariat på vårt hemmapoolspel i mars.

Är det någon som inte vill att kort på ens barn läggs ut på hemsidan eller liknande så meddela oss ledare snarast.

Stort tack till Christoffer och Johannes för att ni tog på er att vara ansvariga för lotteri samt kiosklista. Nu återstår dock att bemanna en plats i valberedningen. Detta uppdrag innebär att man går på två till tre möten under säsongen och lyssnar på vilka uppdrag som behöver bemannas i föreningen för att sedan försöka tillsätta dessa. En person från varje lag skall finnas med i denna grupp. Vi skall i föreningen försöka ha små och många uppdrag istället för få och stora. Alltså inte så betungande... Vi vill att någon tar på sig detta. Om vi inte får någon frivillig till detta så får vi ta fram tombolan och lotta... :)

Jag hoppas att det mesta nu kommit med, annars återkommer vi med uppdateringar efter hand.

Föräldrainfo!
2017-09-27 23:05
Nu på söndag, i samband med säsongens första träning, tänkte vi ha ett kort möte med er föräldrar för att gå igenom säsongen som ligger framför oss. Vi ledare skulle därför vilja att minst en målsman per barn kommer till idrottshallen 15:30 så kör vi ett kort infomöte på läktaren.

Snart kör vi igen!
2017-09-10 12:57
Hej på er!

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra sommar och att ni börjar bli sugna på innebandy igen, för snart drar vi igång.
Söndagen den 1:a oktober kör vi första träningen i idrottshallen klockan 14:30-15:45.

Ni som läser detta och som inte spelat innebandy tidigare är hjärtligt välkomna att komma och prova vilken träning som helst. Är det något ni undrar över så är det bara att kontakta någon av oss ledare.

Träningstiderna i år kommer att vara:
Onsdagar kl. 17:45-19:00
Söndagar kl. 14:30-15:45
Båda träningarna är i idrottshallen.

Kod för att komma in i hallen är samma som tidigare.

Vi kommer i år att spela sex poolspel, ett per månad från oktober till mars.
Datum för dessa är:

Skara 20171022
Falköping 20171126
Skövde 20171216
Hjo Datum ej fastställt
Töreboda 20180203
Tidaholm 20180303

Tveka inte att höra av er om ni undrar över något.