Fröjereds IF Innebandy P08

Avslutningsträning och Cup!
2019-03-25 21:45
Då är vi inne i sista innebandyveckan för denna säsongen. Jösses vad mycket vi hunnit med och jösses vad roligt det är att se grabbarna utvecklas både som innebandylirare och människor.
Nu på onsdag har vi sista träningen och den kör vi som vanligt men efter träningen, 20:15, samlas vi i lilla samlingssalen i idrottshallen för lite gemensamt käk och info inför nästa säsong. Det vore jättebra om föräldrar kan komma då också för att ta del av infon.

Nu på söndag åker vi till Jönköping för att spela Hovslätt cup. De som anmält sig är:
Edwin, Adam, Albin, Zilan, Theo S, Carl, Truls, Tarik, Aron, Isac, Theo M, och Roland.
Det finns en hel del info om cupen på Hovslätts hemsida. Sök gärna där om ni undrar över något.
laget.se/hovslattcupinnebandy

Vi spelar fem matcher denna dag och har omklädningsrum 3 i D-hallen. Vi delar detta med Borås IBF.
Matchtiden är 2x14 min.
9:35   FIF-Borås B-Hallen
11:20 Mullsjö-FIF D-hallen
12:55 FIF-Nässjö C-hallen
14:05 Hovslätt IK Vit-FIF D-hallen
15:15 FIF-Fagerhult Habo Röd B-hallen

Samlas gör vi vid idrottshallen 08:00.
Parkering brukar finnas på torget vid pingstkyrkan eller i parkeringshuset Järnbäraren som ligger alldeles bredvid Idrottshuset där vi spelar alla matcher.
Som ni ser själva så blir det en lång dag med många roliga, tuffa matcher. Vi vill därför uppmana er att ta med ordentligt med bra mat och bra mellanmål (frukt, riskakor eller liknande). Godis funkar INTE som mellanmål om man ska orka ge allt för laget i alla matcher.
Det finns en del mat att köpa på plats, men utbudet är starkt begränsat.
Nu hoppas vi på en kanonavslutning på ytterligare en superrolig innebandysäsong!
Hemmasammandrag!
2019-03-20 21:48
Då närmar det sig säsongens sista sammandrag och det är vi i Fröjered som har äran att anordna detta hemma i Sparbankshallen.
Alla spelar denna gång och om det skulle vara så att ni får förhinder vill vi att ni meddelar oss så snart som möjligt.
Vi spelar tre matcher denna dag, mot Hjo 09:00 (denna match är extra då vi annars endast skulle spelat två matcher), mot Tibro 11:30 och mot Mullsjö 13:45.
Samling är 08:30 ombytta och klara. Föräldrar får gärna dyka upp då också då det är en hel del som skall fixas innan 09:00 (sargbygge, sekretariat, kiosk m.m. m.m.).
När sammandraget är slut hjälps vi alla åt med att iordningställa hallen. Omklädningsrummen, toaletterna, läktaren och övriga utrymmen skall städas, alla papperskorgar skall tömmas m.m m.m.
Hjälps vi alla åt så fixar vi det snabbt och lätt.
Ses på lördag!

Inför nästa säsong...
2019-03-16 22:15
Inte ens har denna säsong slutat förrän vi blickar framåt mot nästa... Faktum är att en del cuper och annat redan behöver anmälas till om man ska ha en chans att få en plats.
Söndagen den 22 september spelas Vänerns Pärla Cup i Mariestad. Detta är en väldigt bra försäsongscup där man spelar sex matcher på en dag. Då cupen spelas under "sommarsportsäsongen" så kommer vi inte ha speciellt många träningar innan, utan ser det som en kul rivstart på säsongen och har därför anmält ett lag hit.

Fröjereds IF betalar en cup per lag och säsong. Nästa säsong kommer det finnas möjlighet att delta i fler cuper, bl.a. Sibben cup som spelas i Skövde 4-6 januari och sedan finns det fler cuper i slutet av säsongen. De som vill delta i Vänerns pärla cup betalar därför 200 kronor samtidigt som man anmäler sig, så använder vi föreningens pengar till någon annan cup senare på säsongen.
Anmälan görs så snart som möjligt till Petter på 070-3013090 dit man även kan Swisha anmälningsavgiften på 200 kr.

Nu laddar vi stenhårt för en rolig avslutning på denna säsong med först ett hemmasammandrag nästa helg och sedan Hovslätt cup helgen efter det.

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kiosklista sammandrag!
2019-03-12 07:27
Hej på er!
Här kommer kiosklistan för vårt sammandrag hemma i Sparbankshallen lördagen den 23/3.
Då Edwin tyvärr inte kan vara med så behöver vi någon som fyller deras tid i sekretariatet 13:00-15:15. (För att slippa tvångskommendering är det som vanligt först till kvarn som gäller ;-))
Kan ni inte den tid ni fått så lös det med varandra eller övrig släkt och vänner.
/Johannes och Ledarna