DAM

Se derbyt mot Lockerud igen här: https://www.innebandy.tv/video?id=84511

3 av 6 i helgen
2020-01-15 13:27
Ellen Ahrenbeck spelade på topp hela helgen. Foto: Mats Olofsson (habobild.se)
Lördag :

På lördagsmatchen mot IBK Göteborg tycker jag att vi följer våran plan till 100% från start .
Vi får dock ingen drömstart med ett tidigt insläppt mål efter 02.25 men vi kommer snabbt tillbaka .
En jämn och tuff match där vi som sagt håller gameplan och har tålamod i 3x20 utan en enda dipp och kan vinna med 5-2 och plockar med oss alla tre poängen efter ännu en stark tredje period.

En riktig laginsats där vi kör på tre femmor matchen igenom. Alla är med och bidrar med skön energi, alla formationer är med i protokollet , men jag måste ändå nämna att Ellen i kassen glänste extra denna lördagseftermiddag.

Söndag :

Lund stod för motståndet och även det ett riktigt bra lag som satsar uppåt .

Energin är kvar i laget och vi gör faktisk även här en riktigt topprestation, förutom under några minuter i tredje perioden där vi tappar en 2-1 ledning till ett 2-5 underläge.
Vi får en rejäl uppförsbacke men vi kommer tillbaka och är ändå med på linjen.
Ibland får man lyfta på hatten och inse att även motståndarna kan prestera och göra bra grejer - vem vill se en 0-0 match?
Matchen slutar 5-6 men vi tar ändå med oss massa bra grejer .

Även denna match är ett stort lagarbete och vi tar jobbet som vi lovat varann.
Noterbart är att Boström får sätta två , Ellen är i toppform och Stina Jönsson (fd Lockerud) fick hänga sin första kasse i den blå Fröjeredströjan.
Kul med två bra publiksiffror under lördag och söndag.

Tack till alla som tog på er den blå halsduken och stöttade laget i helgen och vi hoppas såklart vi ses igen !

Dubbelhelg på hemmaplan
2020-01-10 16:54
Dubbla matcher på hemmaplan i helgen
Efter ett uppehåll i Allsvenskan så drar serien igång igen med match både på lördag och söndag hemma i Sparbankshallen.
Några nya ansikten som har anslutit under dec-jan är med i truppen och gör hemmadebut innanför sargen , tufft motstånd väntar från den södra Allsvenskan så blåstället måsta vara på från start :)

På lördag ställs Fröjered mot IBK Göteborg som ramlade ur SSL förrra säsongen och på söndag kommer satsande IBK Lund på besök .
Båda matcherna drar igång 15.00... så på med den blå halsduken och tillbringa en del av helgen i Sparbankshallen för att stötta tjejerna.

Vi ses i helgen !

Välkommen tillbaka Thelma
2020-01-07 20:13
Thelma Stålhammar vänder hem till Fröjered .
Thelma Stålhammar har bestämt sig för att vända hem till Fröjered och är nu klar för spel i moderklubben .

Sportgruppen: Thelma var och testade med oss redan i våras och vi var självklart intresserade att få hit henne redan då ,men hon bestämde sig tillslut för att köra vidare i Lockerud säsongen 19/20. Jättekul att hon nu väljer att vända hem till Fröjered och för spel i sin moderklubb igen.
Hon kommer bidra med energi och har en spelstil som passar in vår unga och talangfulla grupp.

Tränare Peter Åhling : Hon är en kraftfull forward som spelar ganska rejält och som gärna tar bollen rakt mot mål.
Med sin orädda spelstil bidrar hon med både poäng och skapar utrymme åt sina medspelare.
Hon passar väldigt bra in i vår spelidé, spelar med mycket hjärta och känslor, sånt gillar vi !!

Varmt välkommen tillbaka till Fröjered Thelma

Lör 7/3 15:00