Fröjereds Innebandy P06/07
Fröjereds IF P07

Ungdomsavslutning nu på fredag 4/5!
2018-05-03 11:14
Hej!
Påminner att det är dags för Ungdomsavslutning

2017/2018 års innebandysäsong är till ända och det är dags för sedvanlig Ungdomsavslutning.

Fredagen den 4/5 klockan 18:00 hälsas föreningens samtliga barn och ungdomar hjärtlig välkomna till Sparbankshallen.

Medaljutdelning samt lite aktiviteter står på schemat och vi bjuder på fika.

Hoppas vi ses!

Välkomna
Fröjereds IF Innebandy
Tack!
2018-04-02 18:26
Vi ledare vill rikta ett stort tack till er föräldrar som har ställt upp för föreningen/laget och i slutändan era barn under denna säsong!

Det är mycket som ska ordnas, hemmasammandrag med kiosk o sek. Tvättning, försäljning av diverse lotter, skjutsning till träning o matcher mm. Utan er föräldrar kan vi inte ha något lag, så helt underbart att ni bara ställer upp utan minsta gnäll. Ett särskilt tack i år riktar vi till:
Emanuel=lotter.
Brindeland=kiosk o sek-ansvariga för andra året!
Thorn= valberedning.
Hoppas vi inte glömt någon.
Hjälps vi alla åt så blir det inte så mycket för var och en!

/Stefan, Henrik, Staffan
Hovslätt cup 2018
2018-04-02 17:07
Lyckliga medaljprydda killar efter härliga insatser i Hovslätt cup: Simon B, Fabian, Anton, Zlatan, Albin, Jacob, Elias J, Elias V, Ville, Ludvig, Simon Ö.
Då var sista cupen för säsongen spelad! 07:killarna fick möta en hel del nytt motstånd. Alltid kul att möta andra lag än de vi har i sammandragen. De tre första matcherna spelades på C-hallens svåra parkettgolv, något som var nytt för oss. Grabbarna anpassade sig snabbt och fick igång sitt vägvinnande spel. De två sista matcherna var i B-hallen på normalt golv och spelet flöt på om möjligt ännu bättre.

I den andra halvleken i den sista matchen, när man tror att killarna ska vara som tröttast hade de tagit åt sig av ledarnas instruktioner i paus. Nu fick vi nog se cupens bästa spel med härlig inställning och framförallt ett mycket vägvinnande passningsspel som utmynnade i flera fina mål.

Lite rörigt att ta sig mellan hallarna med utrustning och klubbor nu när ombyggnation pågick, men det var inget som påverkade killarna. Gemensam lunch med hamburgare och festis inmundigades mellan några matcher och gav energi för att orka med hela dagen.

Ledarna blev uppvaktade med hemligt kuvert av de övriga föräldrarna, mycket uppskattat, tack än en gång!

Nu var det färdigspelat för den här säsongen. Nästa säsong drar vi igång någon gång i mitten av september. Vänerns Pärla Cup är vi anmälda till, se till att boka sö 23/9 redan nu, då vi drar till Mariestad.

Vi hör av oss om det blir någon ungdomsavslutning anordnad av klubben. Nu hoppas vi att snön smälter bort så vi kan dra igång med sommaridrotterna!

Vi ses! / Staffan
Hovslätt cup
2018-03-19 22:18
Nu är spelschemat klart för Hovslätt cup. Vi spelar 5 matcher 2x 14 min med stora mål.
Matcher:
9.35+ 10.10+ 13.05+ 14.15+ 16.05
Gå in på Hovslätt Cup för mer info.

10.50 äter barnen hamburgare o festis. Obligatoriskt.. Till en kostnad av 40:-. Vi tar emot betalning senare. Viktigt att ha med något bra som barnen kan stoppa i sig mellan matcherna. Ej godis eller kolsyrad läsk.

Samling för avfärd 7.30 från Idrottshallen.

Vi ses/ Staffan