FRÖJEREDS IF
Fröjered/Korsberga damlag som spelar i div 4 Västergötland 2019

Fröjered - Stenstorp
2019-06-09 19:54
Idag spelade vi match i ett blåsigt Stenstorp, med start 18.00. Före match pratar vi om hur vi ska ligga i markeringar och med vilken inställning vi ska gå in i närkamper och nickdueller. I början av första halvlek framgår det tydligt att Stenstorp strävar efter att gå hem med tre poäng och en stor målskillnad, då de i startminutrarna gör flera starka anfall där vi inte kan göra annat än att försvara oss så gott vi kan. Stenstorps anfall ger resultat och efter mindre än tio minuter står det ett noll genom en kontring. Men vi är sugna på revansh; det dröjer inte länge innan Nattis sätter bollen i mål vilket ger oss en ställning på 1-1. Stenstorp fortsätter starkt och skapar flertalet anfall med chans till ytterligare mål, såsmåningom resulterar det i ett 1-3 underläge. Emmelie tar i Stenstorps straffområde tag i bollen vilket resulterar till en 2-3 kvittering och Nattis gör med dryga tio kvar av första halvlek 3-3, vilket ger ny energi och nya möjligheter. I halvlek pratar vi om vad det är som gör att vi tappar markeringar, vad som gör att vi inte lyckas hålla i spelet och på så sätt styra motspelarna istället för att jaga boll själva. Vi konstaterar också att vår kämparglöd och vilja har gett resultat och att vi ska bära med oss det in i andra halvlek. Tidigt utökar Stenstorp till en 3-4 ledning, och senare även till 3-5 och 3-6. Nattis gör ytterligare ett mål, men tyvärr stoppas målglädjen väldigt snart då Stenstorp gör en snabb kvittering till 4-7, vilket även blir matchens slutresultat.
Match på Kullaborg
2019-05-31 22:20
Ikväll var det match på ett soligt Kullaborg när Floby gästade oss på hemmaplan. Vi startar första halvlek starkt med bra prat, passningsspel och fina målchanser. Floby får även de till en del chanser, men idag märks det att vi är taggade på att spela och att vi krigar för att få plocka tre poäng. Första halvlek är fortsatt jämn, men efter drygt 20 minuter börjar vi sparka boll isället för att hitta lätta passningar. Sista kvarten fortsätter vi starkt, börjar så smått hitta varandra i spelet och får till flera chanser med stora potential för ett ledningsmål. I halvlek pratar vi om att hålla tuffare närkamper, hitta lättare pass men annars att fortsätta kriga som vi gjorde. Vi får äntligen in ett mål!!! Nattis gör i början av andra halvlek ledningsmålet vi har kämpat för, och med detta följer ny energi. Vi fortsätter starkt, men efter några minuter kvitterar Floby till 1-1. Vi fortsätter som tidigare, krigar helhjärtat och får många fina målchanser på köpet, målchanser där vi tyvärr inte får in bollen i mål. Floby gör ytterligare 2-2 och när Felicia får lämna planen på grund av en nackskada tappar vi spelet vi under matchens gång arbetat upp, börjar sparka boll och tappar vår positiva energi och kämparglöd. Matchen slutar 1-2.
Hemmamatch på Kullaborg ikväll!
2019-05-31 15:47
Kl 19.00 är det match mot Floby IF. Kom och heja på oss!
Derby i morgon!
2019-05-26 19:09