FRÖJEREDS IF

Damfotboll!
Fröjered/Korsberga har ett nystartat damlag 2018 som spelar i div 4 Västergötland.

Vinst mot Valtorp!
2018-06-16 12:13
7 juni tog vi emot Valtorp på hemmaplan. En jämn match där vi verkligen visar vilja att vinna och ser till att trycka på från start. Nathalie S och Nathalie A gjorde var sitt mål i första halvlek och vi ledde med 2-0. När andra halvlek drog igång var Valtorp på tå och såg till att kvittera till 2-2. Vi tappade lite av vårt fina spel, men hittade ganska snart tillbaka till läget där vi kände att vi kunde styra. Vi får till flera fina målchanser men ingen boll vill ta sig över mållinjen tyvärr.
Med bara fem minuter kvar av matchen lyckas Nathalie A till sist göra matchens avgörande mål vilket resulterar i vinst för oss med 3-2.
Nu har vi 6 poäng!

Målskyttar: Nathalie S, Nathalie A (2)
Första trepoängaren!
2018-06-06 17:21
I lördags spelade vi mot Stenstorps IF och det var en varm och svettig match p.g.a. härligt varmt sommarväder -  massa sol och ingen vind.
Vi tryckte på direkt efter att matchen drog igång och Nathalie Arvidsson hade ett fint skott som gick precis utanför målet. Denna fina målchans gjorde att vårt lag taggade till ordentligt och vi hade flera fina anfall.
Det var dock Stenstorp som spräckte nollan först, men strax därpå gjorde Nathalie Sundelius ett kvitteringsmål. I halvlek stod det 1-1.
Andra halvlek drog igång och efter bara någon minut tog sig Emmelie Björk förbi SIFs försvarare och gjorde mål.
Matchen slutade 1-2 och vi fick äntligen med oss tre poäng! Supportrarna satt med hjärtat i halsgropen sista kvarten då det var fina chanser åt båda håll. Som tur var drog vi det längsta strået!

Nu laddar vi om för hemmapremiär (ja, fördelen med att ha två hemmaplaner är att man har två hemmapremiärer) på Fröjevi i morgon 7/6 då vi tar emot Valtorps IF.
Fröjered/Korsberga gör klart med Nathalie Arvidsson
2018-05-25 12:30

Fröjered/Korsberg dam får ett tillskott från Vartofta SK. Nathalie Arvidsson har bestämt sig för att lämna Vartofta SK och spela för Fröjered/Korsberga resten av året.

Fröjered/Korsberga dam har också fått tillbaka Hanna Thilén och Louise Larsson i truppen som har haft uppehåll från fotbollen. Så just nu ser det bra ut i truppen med mycket spelare och mycket skratt. Detta gör att resultatet snart kommer. Fröjered/Korsberga som är nya som damlag i div 4 östra har spelat bra i matcherna men inte fått med sig resultatet. Det är ett steg att gå från ungdomsfotboll till seniorfotboll. Så år 2018 är ett läroår. Så länge "damerna" tycker det är roligt med fotboll kommer de att utvecklas under ledning av Sasa Naskovic.

Förlust men starkt kämpat mot Igelstorp
2018-05-21 23:06
I fredags spelade vi en solig bortamatch mot Igelstorp. Vi gjorde som vi har tränat på och spelade med press på bollhållarna genom hela matchen.
Vi spelade den klart bästa matchen hittills, men redan efter en minut anfaller Igelstorp och gör 0-1. Vi fortsatte att hålla huvudet högt och spelar som ett lag. I halvlek står det 0-4.
Andra halvlek fortsätter vi att spela lika bra som i första och matchen slutar 2-7, och tyvärr speglar resultatet inte riktigt matchbilden.

Målskyttar: Matilda Thorsén & Nathalie Sundelius
Fotboll Startsida, 07/06 07:56