FRÖJEREDS IF

Välkommen till Fröjereds IF!

Denna startsida är gemensam för all verksamhet under FIF-loggan, navigera vidare till verksamheter och lag via knappar och flikar. Varje lag (och dess redaktörer) lägger själva ut och ansvarar för informationen på respektive lagsida.

Behöver du komma i kontakt med föreningsövergripande funktioner/personer så finner du dessa uppgifter på respektive styrelses sida.

Missa inte de fina möjligheter som finns via valet "matcher" på startsidorna, där finns en översikt över spelade och kommande matcher. Du kan därifrån klicka dej vidare till tabeller mm.

På varje lags sida finns en kalender över lagets kommande aktiviteter, den kan du prenumerera på till din telefon el dyl. Klicka på "prenumerera" och följ instruktionerna.

Missa inte heller fliken "historik", där finns mycken läsning om vägen fram till idag!

GLAD PÅSK!
2020-04-11 10:48
Vi hoppas att ni får en så bra påsk som möjligt utifrån de förutsättningar vi har just nu. Vi kan se fram emot och längta efter härliga sammankomster och matcher tillsammans med vår förening framöver. Tills dess får vi hålla ut, hålla avstånd och hålla humöret uppe så gott det går.
En GLAD PÅSK till er alla!

Nu säljer vi idrottsrabatter igen!
2020-04-01 22:15
Huvudföreningen säljer nu idrottsrabatter igen! De gäller fram till sista september och innehåller många fina erbjudanden! Varje idrottsrabatt kostar 100 kronor.
Kent Svensson ansvarar för rabatterna, hör av dig till honom om du vill köpa eller hjälpa till att sälja.
Telnr: 073-9658864
En vecka kvar...
2020-03-08 10:35
...till årsmötet på Fröjevi. Varmt välkomna dit!
Lämna dina tomburkar till oss!
2020-02-15 18:27
Panta burkar är kanske inte det roligaste man kan göra, men vi i föreningen gör det gärna! På så vis får vi ihop pengar till vår kassa och kan använda dem i vår verksamhet. Du kan lämna dina pantburkar på Fröjevi vid entrén. Lägg dem i säckar eller påsar som du försluter så att inte burkarna ramlar ut.
Tack för ditt bidrag!

Nyheter från vår verksamhet