Fröjereds IF Innebandy P09
Fröjereds P09:or

Ungdomsavslutning nu på fredag 4/5!
2018-05-03 11:17
Hej!
Påminner att det är dags för Ungdomsavslutning

2017/2018 års innebandysäsong är till ända och det är dags för sedvanlig Ungdomsavslutning.

Fredagen den 4/5 klockan 18:00 hälsas föreningens samtliga barn och ungdomar hjärtlig välkomna till Sparbankshallen.

Medaljutdelning samt lite aktiviteter står på schemat och vi bjuder på fika.

Hoppas vi ses!

Välkomna
Fröjereds IF Innebandy
Tack!
2018-04-02 18:42
Vi ledare vill rikta ett stort tack till er föräldrar som har ställt upp för föreningen/laget och i slutändan era barn under denna säsong!

Det är mycket som ska ordnas, hemmasammandrag med kiosk o sek. Tvättning, försäljning av diverse lotter, skjutsning till träning o matcher mm. Utan er föräldrar kan vi inte ha något lag, så helt underbart att ni bara ställer upp utan minsta gnäll. Ett särskilt tack i år riktar vi till:
Ezelius =lotter.
Boulos/ Eng =kiosk o sek-ansvariga
Appelqvist = valberedning.
Hoppas vi inte glömt någon.
Hjälps vi alla åt så blir det inte så mycket för var och en!

/ Per, Andreas, Michael, Henrik, Staffan.
Hovslätt cup 2018
2018-04-02 16:17
FIF:are med medaljer runt halsen! Lag 1: Fabian, Filip, Vincent, Gustav, Elliot, Arvid, Noel. Lag 2: Erik, Chrisiano, Dawid, Cornelius, Wilmer, Liam, Teddy.
Då var sista cupen för året också avklarad. Vi ställde upp med två lag och i och med en sjukdomar blev vi ganska få avbytare i varje lag. Det positiva som detta förde med sig var att barnen fick mycket speltid.

Hela sex matcher spelades av varje lag och mot för oss nya lag hela tiden. Kul att möta andra lag än i våra sammandrag. Lagen vi mötte bjöd på bra motstånd i samtliga matcher så barnen fick verkligen vara på tå för att hinna med.

Mellan ett par matcher åt vi hamburgare som var förbeställda. Väntan, fryst bröd och ingenstans att sitta påverkade inte barnen som satt tillsammans på golvet och åt och hade kul.

Det fanns en hel del att göra mellan matcherna, det pågick innebandymatcher hela dagen i flera hallar med olika åldersklasser. Sedan fanns det ju några HV-stjärnor i publiken som man kunde jaga för att få autograf av.

Bra kämpat av samtliga barn under en lång dag i Jönköping!

Vi hör av oss om det blir någon ungdomsavslutning ordnad av klubben. Annars ses vi till hösten igen. Tills dess får vi ägna oss åt sommaridrotter, vi hoppas att solen smälter bort snön i veckan så vi snart kommer ut på gräsmattorna igen.

Vi ses! / Staffan
Tack för denna säsongen
2018-03-25 20:27
Nu avslutar vi med Hovslätt cup som går av stapeln nästa fredag. Se tidigare information om tid för samling. Vi tackar som sagt för denna säsong. Riktigt kul att se laget och individernas utveckling. Vi ser fram emot nästa höst då vi tar nya tag vad gäller träning. Till er som inte kan delta nästa fredag. Ha en skön ledighet från innebandyn och på återseende. Till er andra, nu avslutar vi med några riktigt roliga och bra matcher, ses på fredag.
//Ledarna