FRÖJEREDS IF

Fotboll

Välkommen till vår hemsida, navigera vidare bland informationen om lag, aktiviteter, kontaktpersoner och historik via flikar och knappar.

Vill du kontakta oss via mail är adressen info@frojeredsif.se

Höstpremiär!
2018-08-04 21:36
Det är kanske svårsmält att prata om höst med det väder vi har, men det är just höstsäsongen som nu står för dörren.

Välkomna till Fröjevi i morgon söndag kl 18.00 för uppstarten med Herrmatch mot serieledarna i Div 6 Mariestad, IF Tymer. Gräsmattan är skapligt grön och linjerna nykritade, en intressant match även om det är utanför seriespelet. Precis som vi så vill säkert Tymer trampa på gasen direkt för att sedan försöka att inte tappa en endaste poäng i höst.

Sedan väntar på fredag säsongens hetaste derby för herrarna, serieledande Korsberga hemma på Fröjevi med chans för oss att ta över serieledningen. Synnerligen intressant, särskilt med tanke på den vansinnigt snöpliga förlusten mot dem i vårpremiären.

Därefter derby på söndag för damerna mot Tidaholms G&IF, även detta en match med mycket prestige på spel.

Vi ses på Fröjevi!
Spontanfotboll på Fröjevi i sommar!
2018-07-09 11:14
Måndagkvällar under juli, med start idag 9/7, finns det möjlighet att spela fotboll på Fröjevi. Alla åldrar är välkomna! Vi börjar kl 19.00 och håller på så länge vi vill och orkar! Välkomna!

Sommar på Fröjevi!
2018-06-29 15:11

Nu stundar de sista matcherna innan sommaruppehållet, F12 möter TG&IF hemma på söndag kl 17, Damerna möter Hjo borta på tisdag kl 19 (precis efter Sverige kanske har slagit ut Schweiz...), U-laget möter Korsberga hemma på onsdag kl 19 (säkerligen en tuff tillställning...), och, sist men inte minst, samtidigt på onsdag kl 19 på Fröjevi B-plan möter damlaget ett tvärsnitt ur hela föreningens fotbollsverksamhet. Troligen mycket sevärt, det kommer skapas en hel del träningsvärk.

Dam och Herr fortsätter träna under matchuppehållet, titta i kalendern här på sidan för aktuella tider.

Missa inte Fair Play Cup på Tidavallen 1/8 kl 16-21, då möter alla Tidaholmslagen varandra.

Och, för att få upp ångan inför säsongens kanske viktigaste match för herrlaget på Fröjevi, starten på höstsäsongen 10/8 mot serieledande Korsberga så blir det träningsmatch mot IF Tymer hemma på Fröjevi söndag 5/8 kl 18. De är serieledare i Div 6 Mariestad så vi ser fram emot en bra värdemätare på sommarträningen!

Ha en bra sommar!

Fina förutsättningar!
2018-06-07 07:56
Den senaste tidens värme och torka har så här tidigt på sommaren satt skötseln av gräsytorna på rejält prov, bevattningen har flyttats fram och tillbaka för att kunna behålla grönskan. Mycket av detta arbete får ske kvällstid för att undvika att det mesta vattnet dunstar bort, vid flera tillfällen har även väckarklockan ställts mitt i natten... Det ser hittills bra ut och nu har linjerna snörats upp och kritats inför veckoslutets matcher, både dam och herrlag är sugna på hemmavinster. Förutsättningarna grönt gräs och vita raka linjer finns - lycka till!
Giffcupen
2018-04-23 10:47
Fint väder och skapligt gröna planer gjorde helgens cup till en trevlig tillställning, tack till alla funktionärer som kom och hjälpte till. Utan hjälpsamma lojala medlemmar så vore arrangemang i denna klassen omöjliga att genomföra, guldmedalj till er!
Fotboll Herr, 17/09 20:30
Fotboll Herr, 13/09 12:06