FRÖJEREDS IF
F15
Fotboll F15
Välkomna att spela fotboll med oss i F15! Vi är ett härligt gäng med tjejer från Fröjereds IF och Korsberga IF som har ett lag tillsammans. Vi har alltid behov av fler spelare så är du sugen på att spela fotboll med oss är det bara att höra av sig! 
Sandbacken cup
2017-04-11 22:45
Världens skönaste gäng!
I lördags spelade vi Sandbacken cup, en tidig träningscup i början på säsongen som en uppvärmning inför seriepremiären.
För första gången fick vi spela cupen i SOLSKEN och hyfsad temperatur! Det var gött! Vi har annars upplevt storm, snö och regn på tvären och alla minns den gången då bollen vände i luften och for in i mål på grund av den starka vinden. Tyvärr i fel mål...

Men i år var vädret på vår sida och vi spelade tre riktigt jämna matcher (varav en vinst!). Det var roligt att se att vi nått en ny nivå i vårt spel.
Vi hade flera nya spelare med och de gjorde ett gott jobb. Det är inte alltid lätt med offside osv. men ni mer rutinerade spelare hjälpte varandra så att laget tillsammans samarbetade bra! Ni gjorde precis som vår förebild Pia Sundhage säger: Ni gjorde varandra bra och spelade på bästa fot!
Vi är imponerade av er laganda!

Ett stort plus till vår nya modiga målis som tog för sig på planen! Det är ju helt suveränt att vi har två bra målisar denna säsong! 

När jag tänker på dagen är det en sak som fastnat extra mycket - och det var när vår tränare peppat klart inför första matchen och lämnade ordet till vår lagkapten och undrade om det var nåt mer vi skulle säga innan vi började spela.
Vår lagkapten sa: "Ja, ha kul!"
Bästa orden! Jag hoppas ni hade kul tjejer! Det hade jag!

Och nu ska vi bara planera in vår första pizzakväll! =)
Kram på er!
/Sara


Äntligen fotbollssäsong igen!
2017-03-05 15:30
Vår nya tränare Walid!
Ny fotbollssäsong för oss i F15 är nu påbörjad. Idag skulle vi börjat träna utomhus på konstgräs, men snöstorm satte stopp för det. Vi hoppas att vädret är på bättre humör näste helg. Innan dess ska vi också träna tillsammans på Hälsocenter i Tidaholm. På torsdag kör vi spinning tillsammans så svetten rinner!

Vi har ny tränare denna säsong - Walid, som också spelar i vårt seniorlag. Vi hälsar honom varmt välkommen i vårt gäng. Han har massor att lära oss.

Vi kommer att spela i en F15-serie även detta år, och serieförslaget ser ut att bli ungefär samma lag som förra året. Vi kommer också att ha chans att spela 9-manna om det behövs.

Det finns plats för fler goa fotbollstjejer i vårt gäng - så ta gärna med era kompisar så de får ha kul med oss!
Vi är på G!
2016-05-05 10:20
Nu är vi igång ordentligt med fotbollssäsongen. Vi har spelat första seriematchen på hemmaplan då vi mötte Skara FC och fick hårt motstånd. Matchen slutade 0-4 och det är vårt bästa resultat mot den klubben hittills. Ni kämpade bra tjejer!

Träningarna är igång och vi kommer att växla mellan att träna på Kullaborg och Fröjevi precis som vanligt. 

Tränarfrågan är ännu ej löst, men tills vi hittat en tränare (eller två) så hjälper Jean och Tommy till att sköta träningarna och coachningen vid matcher.

Nästa match är 12 maj på Fröjevi kl 19.00 mot Falköpings KIK. Då tar vi nya tag!
Föräldramöte
2016-04-24 20:28
På tisdag, 26/4 kl 19.00 kör vi ett föräldramöte på Fröjevi mellan 19-20. Tjejerna tränar 18-19 och sedan tar vi mötet. Vi bjuder på enkel kvällsfika. Vi kommer bland annat att prata om:

Seriespelet framöver
Vår kalender
Tränare
Ungdomsregistrering

Hoppas att vi ses!
/Sara
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll Startsida, 28/03 09:57 
Fotboll Startsida, 24/03 11:54 
Fotboll Startsida, 21/03 22:32 
Nyheter från föreningen
Fröjereds IF, 04/02 07:57 
Fröjereds IF, 05/11 18:09 
Fröjereds IF, 03/10 11:02