P05/06
Fröjereds Innebandy P05/06

Info ang. träningscup i Habo och första träning.
2017-09-06 21:18

Det blir ingen träning på lördag den 9/9 som vi hade tänkt.

Det krockar med andra  idrotter så vi tränar istället lördag den 16/9 klockan 10.00 till 12.00 i Idrottshallen.

Sedan åker vi på träningscup i Habo på söndagen den 17/9.

Samling preliminärt 07.30 vid Idrottshallen. Vi har inte fått exakta speltider ännu.

Eftersom vi fortfarande befinner oss i fotbollssäsongen så väljer man det före innebandyn om det krockar.

Det finns möjlighet att vara med på matcher på förmiddagen om man spelar fotboll på eftermiddagen. Matcherna på söndagen håller på till ca. 15.00 Det finns kiosk och mat att köpa i hallen.

Kallelse är utskickad som vi vill att ni svara på senast måndag den 11/9

Ledarna

Dags för ny innebandysäsong
2017-09-01 00:34

Hej!

Nu är det äntligen dags för innebandy igen.

I år är det lite nyheter ang. lagindelningen.

Gamla P04/05 har delats så att 04:orna har gått upp och kommer att träna och spela matcher med 03:orna.

05:orna kommer i år att träna och spela matcher med 06:orna.

Vi kommer att starta säsongen med en upptaktsträff samt lite innebandyträning nästa lördag den 9/9.

(Vi återkommer med tid och plats)

Vi gör en första träning då eftersom vi är inbjudna av Fagerhult för en träningscup i Habo söndagen den 17/9. Boka det datumet redan nu. Kallelse kommer att skickas ut när vi vet exakta tider men det kommer att bli minst 4 matcher under dagen.

Sedan börjar ordinarie träningar måndagen den 18/9.

Vi kommer att träna måndagar kl. 16.00 till 17.45 i Idrottshallen och onsdagar kl. 19.45 till 21.00 i Forshallen. Första seriematchen är hemma den 15/10 mot Lidköping.

Samtliga träningar och matcher (förutom en) finns i kalendern.

Tränare för P05/06 kommer i år att vara Stefan Rundquist, Jörgen Petterson, Peter Samuelsson och Filip Lundgren.

Vi ses på lördag den 9/9!

OBS. Glöm inte utprovning av träningskläder m.m. nu på lördag den 2/9 i Idrottshallen.

Ledarna

Onödig förlust mot Mullsjö
2017-02-12 21:11

Lördagens hemmamatch mot Mullsjö slutade med en snöplig förlust 7-8.

Första perioden dominerade vi helt och vi skapade mängder med chanser. 2-0 efter första perioden var klart i underkant men Mullsjö ska definitivt tacka sin magnifikt spelande målvakt som såg till att siffrorna inte rann iväg mer.

Andra perioden startade precis som den första, bra tempo och många chanser. 3-0 kom också ganska omgående. Tyvärr fick gästerna direkt efter vårt sista mål in sin första boll och där vänder matchen helt. Mullsjö är helt plötsligt mycket starkare än tidigare medan vi blivit ganska bekväma och efter knappt halva andra perioden är Mullsjö också ikapp till 3-3. Vi följs åt och efter två perioder har vi 5-4 på resultattavlan.

Tredje perioden blir precis som den andra perioden, Mullsjö styr och ställer och efter drygt fem minuter in i perioden så tar man också ledningen. Båda lagen gör ytterligare mål men ledningen, nej den släpper aldrig gästerna. Slutresultatet blir 7-8.

Den här matchen ska vi glömma snabbt som ögat för det var, bortsett från första perioden, ingen vidare match. Visst skapar vi en hel del chanser framåt men när vi inte vill göra det där lilla extra jobbet så blir det oftast inte slutresultatet bra. Rätt inställning och Mullsjö hade med stösta sannolikhet fått åka hem utan poäng, idag blev det alltså tvärtom.

Det är bara för oss  att ta lärdom och förbereda oss så mycket det går till nästa söndag då vi gästas av IBK Hjo.

Slutligen ska vi passa på att tacka Pontus för att du den här matchen ställde upp som målvakt. Good job!

/Ledarna

Förlust - men vilken insats av killarna!
2017-02-04 20:21

Ja det blev en förlust mot seriens giganter IBK Lockerud Mariestad men detta var ändå den absolut den bästa matchen vi skådat på länge.

Vi börjar fantastiskt bra och skapar ett par riktigt bra lägen innan hemmalaget vaknar till. Då gör man det med besked och tack vare snabba spelvändningar och snabbt passningsspel så skakar man oss rejält. Vi tappar fokus och framförallt i markeringsspelet och det kan man inte göra mot så här bra motstånd. Att perioden slutar 5-1 till hemmalaget är absolut rättvist men att vi faktist bjuder på de flesta av dessa målen känns naturligtvis lite surt.

Andra perioden blev en helt annan match och stundals så är Lockerudsspelarna helt borttrollade. Målen framåt börjar trilla in och defensivt fungerar allt perfekt. Välförtjänt vinner vi andra perioden och inför tredje perioden står det 7-5 på resultattavlan. Frågan var nu hur länge vi skulle orka och om vi skulle gnata oss ikapp

Även inledningen av tredje perioden startar vi bra och vi lyckas tidigt göra 7-6. Vi får dock en andra utvisning mot oss och i spel fem mot fyra så gör så Lockerud Mariestad 8-6. Detta blir också slutresultatet.

Det är aldrig roligt att förlora matcher men den här gången gjorde våra killar allt de kunde och därför ska vi ledare också erkänna att vi blir väldigt stolta när vi ser hur alla, trots förlust, också gratulerar varandra för lagets insats. Det är fantastiskt att se!

Förlust med 8-6, men vilken mäktig insats - Sträck på er killar och så gör vi en lika bra insats nästa helg då Mullsjö kommer på besök.

/Ledarna

Sön 15/10 10:00