INNEBANDY
P04/05
Fröjereds Innebandy P04/05

Välkomna till P04/05. Vi är i nuläget 18 stycken spelare som ska göra allt för att försvara Fröjereds färger i Västergötlands P12  norra serie. 20 matcher ska avverkas och vi ska göra allt för att bjuda publiken på bra, spännande och roliga matcher.


Du som är född 2004-2005 är hjärtligt välkommen att prova på innebandy hos oss.

Vi tränar måndagar klockan 16:00-17:15 och torsdagar klockan 19:00-20:15.

Är du intresserad  - kontakta någon av våra ledare.


Nu kör vi

Onödig förlust mot Mullsjö
2017-02-12 21:11

Lördagens hemmamatch mot Mullsjö slutade med en snöplig förlust 7-8.

Första perioden dominerade vi helt och vi skapade mängder med chanser. 2-0 efter första perioden var klart i underkant men Mullsjö ska definitivt tacka sin magnifikt spelande målvakt som såg till att siffrorna inte rann iväg mer.


Andra perioden startade precis som den första, bra tempo och många chanser. 3-0 kom också ganska omgående. Tyvärr fick gästerna direkt efter vårt sista mål in sin första boll och där vänder matchen helt. Mullsjö är helt plötsligt mycket starkare än tidigare medan vi blivit ganska bekväma och efter knappt halva andra perioden är Mullsjö också ikapp till 3-3. Vi följs åt och efter två perioder har vi 5-4 på resultattavlan.


Tredje perioden blir precis som den andra perioden, Mullsjö styr och ställer och efter drygt fem minuter in i perioden så tar man också ledningen. Båda lagen gör ytterligare mål men ledningen, nej den släpper aldrig gästerna. Slutresultatet blir 7-8.


Den här matchen ska vi glömma snabbt som ögat för det var, bortsett från första perioden, ingen vidare match. Visst skapar vi en hel del chanser framåt men när vi inte vill göra det där lilla extra jobbet så blir det oftast inte slutresultatet bra. Rätt inställning och Mullsjö hade med stösta sannolikhet fått åka hem utan poäng, idag blev det alltså tvärtom.


Det är bara för oss  att ta lärdom och förbereda oss så mycket det går till nästa söndag då vi gästas av IBK Hjo.


Slutligen ska vi passa på att tacka Pontus för att du den här matchen ställde upp som målvakt. Good job!


/Ledarna

Förlust - men vilken insats av killarna!
2017-02-04 20:21

Ja det blev en förlust mot seriens giganter IBK Lockerud Mariestad men detta var ändå den absolut den bästa matchen vi skådat på länge.


Vi börjar fantastiskt bra och skapar ett par riktigt bra lägen innan hemmalaget vaknar till. Då gör man det med besked och tack vare snabba spelvändningar och snabbt passningsspel så skakar man oss rejält. Vi tappar fokus och framförallt i markeringsspelet och det kan man inte göra mot så här bra motstånd. Att perioden slutar 5-1 till hemmalaget är absolut rättvist men att vi faktist bjuder på de flesta av dessa målen känns naturligtvis lite surt.


Andra perioden blev en helt annan match och stundals så är Lockerudsspelarna helt borttrollade. Målen framåt börjar trilla in och defensivt fungerar allt perfekt. Välförtjänt vinner vi andra perioden och inför tredje perioden står det 7-5 på resultattavlan. Frågan var nu hur länge vi skulle orka och om vi skulle gnata oss ikapp


Även inledningen av tredje perioden startar vi bra och vi lyckas tidigt göra 7-6. Vi får dock en andra utvisning mot oss och i spel fem mot fyra så gör så Lockerud Mariestad 8-6. Detta blir också slutresultatet.


Det är aldrig roligt att förlora matcher men den här gången gjorde våra killar allt de kunde och därför ska vi ledare också erkänna att vi blir väldigt stolta när vi ser hur alla, trots förlust, också gratulerar varandra för lagets insats. Det är fantastiskt att se!


Förlust med 8-6, men vilken mäktig insats - Sträck på er killar och så gör vi en lika bra insats nästa helg då Mullsjö kommer på besök.


/LedarnaSkön seger på hemmaplan för P04/05
2017-01-31 20:10

Söndagens match mot Halna blev en spännande tillställning, kanske lite väl spännande.....


Även denna dag spelade killarna stundtals en fantastiskt bra innebandy men återigen så har vi lite pyssel med att hålla koncentrationen och fokus på det som vi ska göra. Trots att vi i perioder ägde matchen så utnyttjade gästerna förtjänstfullt de svackor som vi tillät oss att hamna i. Att Halna efter två perioder hade ledningen var definitivt inte orättvist även om det kändes helt onödigt. Men som sagt - saknas glöden att göra det lilla extra både för sin egen skull och för laget, ja då är det svårt att vinna matcher.


Tredje perioden startade som de två första, högt tempo och snabba pass från vår sida. Skillnaden nu jämfört med de två tidigare perioderna var att vi nu inte släppte in Halna i matchen. Och när vi väl återtagit ledningen så kändes det också som att vi hade allt under kontroll.  I takt med att målen började trilla in bakom Halnas målvakt så orkade gästerna inte att jobba sig ikapp. Matchen slutade 10-8 till oss och kanske var det en publikmatch, vad vet vi. För oss ledare så var det dock lite väl spännande....


Tack killar för att ni laddade om inför tredje och såg till att poängen blev kvar i Tidaholm. Allt annat hade kännts lite onödigt.


Nu laddar vi vidare och på lördag så beger vi oss till Mariestad för att möta seriens giganter - Lockerud. Då handlar det om att ha rätt inställning och rätt fokus - under 60 minuter.


/Ledarna


Storstilad kämpainsats idag
2017-01-21 17:29

Att förlora matcher är alltid tråkigt men har man gjort allt man kan både som enskild spelare och som lag, ja då är det ändå okej. Idag gjorde våra killar allt som gick att göra. En fantastisk kämparinsats där alla, efter sin förmåga, gav allt både offensivt och defensivt. Skara är bra och när de dessutom envisas med att krydda truppen med 2-3 stycken överåriga spelare som dels är oerhört tekniskt duktiga, fysiskt starka och (säkerligen en tillfällighet) får massor med speltid, ja då blir det jobbigt för våra krigare.


Inledningsvis startade vi starkt och helt rättvist hade vi en bit in i första perioden en 2-0 ledning. Skara tuggade sig dock in i matchen och när gongongen ljöd för första gången så hade gästerna också vänt till 2-3. Tyvärr fick vår målvakt Anthonio problem med en skada, vilket resulterade i ett målvaktsbyte. Olle tog rollen som målvakt och han fick genast visa sina bästa målvaktegenskaper. Även period två blev en både spel- och resultatmässigt jämn tillställning där båda lagen lyckades pilla in var sitt mål.


Inledningen på tredje perioden blev  den lilla plumpen i protokollet, detta eftersom gästerna lite för tidigt in i perioden lyckades göra ett antal lite för enkla mål. I ett sådant läge finns alltid risken att man som spelare tappar lite av gnistan men den här gången knöt vi näven lite extra och trots att siffrorna drog iväg lite så blev betyget även för tredje perioden det absolut högsta.


Vi hoppas att alla har samma sköna känsla i kroppen som vi ledare har efter den här matchen. Det var en tuff drabbning där vi mötte ett fysiskt spelande lag. Innebandy är en tuff sport och det fick vi erfara idag.


Vi ska gratulera gästande Skara till segern samtidigt som våra grabbar ska sträcka på sig efter sin fina insats. Samma inställning i fortsättningen så blir det här riktigt bra.


Slutligen ska domarna hyllas för en stabil insats. Herrarna Olofsson och Blom höll en superbra nivå på matchen


Nu tar vi nya tag till nästa helg då vi har ny hemmamatch.


Strunta  i resultatet och gläds åt er insats!


LedarnaSpelade matcher
Sön 2/4 13:30
6 - 4  
Sön 26/3 16:00
1 - 16
Sön 19/3 14:30
6 - 4  
Lör 11/3 13:00
3 - 8  
Lör 4/3 13:00
6 - 4  
Lör 11/2 15:00
7 - 8  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fröjered Innebandy, 29/05 16:26 
Fröjered Innebandy, 03/05 08:55 
Nyheter från föreningen
Fröjereds IF, 11/07 22:50 
Fröjereds IF, 29/06 13:10 
Fröjereds IF, 23/06 18:45