F06/07

Fröjereds Innebandy F06/07

Bra dag i Skövde!
2017-12-09 20:37
Under lördagen åkte tjejerna i 06/07 till Skövde för tre matcher och dagen innehöll mycket spänning och dramatik.

Vi började med match mot hemmalaget Skövde och efter en riktigt bra första period där vi verkligen presterade som vi vill så föll vi tillbaka en del i andra perioden då aggresiviteten och löpviljan avtog vilket till sist gav ett oavgjort resultat.

I andra matchen var det Skara som stod för motståndet och efter att vi skapat väldigt mycket chanser mot en storspelande målvakt så kunde vi så småningom få in några bollar och vinna ganska betryggande till sist.

Dagens sista kamp stod mot seriens klart starkaste lag, Lockerud. Vi har haft det väldigt jobbigt mot dom tidigare och tjejerna har haft lite för stor respekt för deras duktiga spelare. Men, vi hoppas och tror att den här matchen blir lite av ett trendbrott då dagens insats var fantastisk! Nu klev vi in i alla situationer rejält och skapade verkligen mycket chanser tack vare egna starka insatser. I första perioden kunde vi med lite mer flyt och skärpa kunnat haft ledningen med ett par bollar, den slutade dock oavgjort efter en sen kvittering från vår sida. Andra perioden och därmed matchen vanns av Lockerud med två bollar men vi är definitivt med och fightas även där.

Totalt sett så presterar tjejerna en riktigt bra dag och vi visar att med rätt inställning så har vi tagit stora kliv framåt. Nu väntar ett lite längre uppehåll i matchandet, nästa sammandrag är i början av februari, men vi hoppas kunna få till en träningsmatch innan dess.

//Ledarna
Starkt hemmasammandrag!
2017-11-19 19:24
F06/07 spelade under söndagen säsongens andra sammandrag och den här gången var det på hemmaplan i Sparbankshallen.

Första motståndare var Skara IBK och där svarade tjejerna för en riktigt stark insats vilket till slut gav en storseger. Roligt att vi kan prestera många mål framåt men framförallt härligt att se den kampvilja och inställning som hela gänget visar upp över hela planen.

I andra matchen mötte vi starka Lockerud och där rann också siffrorna iväg men den här gången åt fel håll. Att vi inte vinner mot ett så starkt motstånd är inget att vara besviken över men tyvärr så faller vi tillbaka långt i prestation jämfört med insatsen i första matchen. Det hade varit kul att se hur långt vi kommit med en lika bra insats som den.

Nya tag i dagens tredje och sista match där vår ständiga antagonist Fagerhult Habo stod för motståndet. Det brukar alltid bli jämna och spännande matcher och dagens drabbning blev inget undantag. Våra lag är jämna och det är alltid ärliga tag, denna gång var det vår tur att vinna och det var stor glädje i laget när slutsignalen ljöd, en härlig avslutning på en bra innebandydag där vi känner att vi hela tiden utvecklas i vårt spel.
Vi måste också framhålla HELA lagets insats där alla bidrar till både prestation och en härlig stämning!

//Ledarna
Första matcherna för säsongen!
2016-10-22 20:03
Tjejerna i F06-07 spelade idag sina första matcher för säsongen då det var dags för träningsmatcher x 2 mot Fagerhult Habo IB i Fagerhus.

I första matchen såg det väldigt bra ut och samtliga visade verkligen vad de kan, bra individuella prestationer men framför allt en riktigt bra laginsats. Vi drog ifrån ända till 0-4 innan hemmalaget fick in ett tröstmål i slutet av matchen.

I match nummer två fick alla byta positioner och i inledningen så såg det fortsatt bra ut men ju längre matchen led så mattades laget och efter 1-1 i paus kundeFagerhult Habo rättvist vinna med 3-1.

En bra och mycket lärorik dag där vi fick se vad vi ska jobba vidare med och där vi ändå fick imponeras av vilka framsteg alla gör!
Hovslätt Cup
2016-02-04 09:09
Hovslätt Cup 28 Mars.

Vi är anmälda till Hovslätt Cup som äger rum i Idrottshuset i Jönköping 28 Mars , en heldag.

*Vi behöver anmälan vilka som kan vara med senast
14 Februari.

I anmälan ingår 1st cuptshirt , vattenflaska samt medalj.
T-shirt finns i storlekarna 120,140,160, S och M.

Vid anmälan skriver ni namn och tröjstorlek.

Vi spelar i grupp F06/07 där även lagen:
Hovslätts IK
Jönköpings IK
Fagerhult Habo IB
Månsarp IBK

Så det blir många roliga & tuffa matcher att se fram emot.

Återkommer med speltider när detta fastställts.

Väl mött // Ledarna