HERR
Fröjered Innebandy Herr
Årets upplaga av FIF-herr

Fröjereds IF säsongen 2022/2023 division 2.

Simon årets spelare
2022-05-15 22:45
Några av spelarna som tilldelades utmärkelser under kvällen

Det var glada miner vid FIF årsfest, vilket kanske inte var så konstigt, när herrlaget storstilat vunnit serien och nu är klara för div 2 med flera spännande Derby att se framemot. Sedan ett damlag som på ett makalöst tappert sätt spelade sig kvar i Allsvenskan. Följande herrspelare uppmarksammades under kvällen:

Årets spelar 2022: Simon Gustavsson

”En komplett spelare med sin snabbhet som signum. Han har under året varit en stabil back som utvecklat sitt offensiva spel, vilket resulterat i hela 25 poäng”

Årets utvecklings pris 2022: Lucas Joelsson

”En spelare som fick sitt stora genombrott under året. Han har utvecklat sitt offensiva spelsinne vilket han visat genom ett stort antal ”assistpoäng”. Han har även påvisat en mognad i sitt defensiva jobb, vilket gör honom till en värdig vinnare av årets utvecklingspris”

Årets poängkung: Love Ahrenbeck "Med 50 poäng och 10:e placering i serienspoängliga"

"Stubben" tilldelades: Neo Gustafsson "Behöver ingen närmare presentation"

I FIF-tröjand gjorda 100 poäng: Samuel Dahlström

Referat: Fröjereds IF - Tibro IBK
Obesegrade på hemmaplan - och seriesegrare
2022-03-19 10:32
FIF firar serieseger efter sista seriematchen, vist mot Tibro 5-4.

Serieseger för Fröjereds IF

Det gick inte ta miste på glädjen när slutsignalen ljöd i Hjälmareds hallen fredagen den 11 mars 2022. Glädjen var inte mindre igår kväll, när man avslutar säsongen med att vinna mot Tibro IBK hemma med 5-4, inför årets bästa publiksiffra.

Förra helgen fanns vetskapen att det krävdes tre pinnar på återstående tre matcher kunde tankarna och pressen börjat torna upp sig inom laget. Men inte, killarna går ut och leverera likt övriga matcher. – dom är helt underbara, det bara ut och kör, och några nerver verkar dom inte ha, strålar tränare Johan Gustafsson.

Vi frågar en av veteranerna i ledarstaben Per Blom om känslan? – när man vet hur svårt det är att vinna en serie, i vilken sport vi nu än pratar om så blir man så jäkla stolt över grabbarnas prestation. Jag har ju varit med sedan de var smågrabbar och deras utvecklingskurva verkar ju inte ha någon annan riktning än rakt upp. Förra året hade vi ju tuffa matcher mot topplagen och i år för jag väl ändå säga att vi vinner dessa helt klart och rättvist. Nu har jag varit lagledare när två Dahlströms vunnit serieseger säger Blom, lite finurlig. För 25 år sedan gick vi upp i division 1, då var nr 15 Johan och nu är det nr 15 Samuels tur, lite colt faktiskt. -Samtidigt hade vi ingen buckla från förbundet på plats, så segerbucklan från division ett avancemanget -96/97 fick vara stand-in och den lyfter vi ju gärna igen.

Kö till Sparbankshallen
2022-03-16 07:00
Skall FIF ta sin 12 raka seger?

Åter ett toppmöte väntas i Sparbankshallen på fredag. Det är tabelltvåan Tibro IBK som gästar hemmalaget Fröjereds IF. Ett Tibro IBK som spelar för andraplatsen och ett bra utgångsläge för väntande kvalspel.

Kom och se seriens två bästa lag göra upp! Och när krutröken lagt sig Salubrerar vi spelare och ledare till förhoppningsvis 12 raka segrar och självklart skall guldhattarna på för att fira seriesegern med hemma publiken💙

och frågorna vi ställer oss:

• ska FIF vinna samtliga hemmamatcher säsongen 2021/2022
  • ska Love Ahrenbeck ta sig in på topp 5 i poängligan
  • ska Anton Lundgren och Samuel Dahlström tas sig in på topp 10 i poängligan
  • kommer vi fylla hallen till bredden
  • Ska Neo Gustafsson (10min) eller Eric Blom (12 min) "vinna" interna utvisningsligan

Välkommna! så får vi svaren på fredag.

Referat: FBC Hjälmared - Fröjereds IF
Div 2 nästa för FIF
2022-03-12 01:31
Segerjubel av Fröjereds IF!

Fröjereds IFs unga och talangfulla lag säkrade under kvällen seriesegern och är nu klara för div 2. Förutsättningar var att plocka minst 3 poäng på de återstående 3 matcherna. Och man gjorde processen kort, genom att besegra Hjälmared med 12-5. Laget visar åter igen upp bredden, då man likt förra matchen radar upp hela 8 målare!

Glädjen gick inte att ta miste på bland spelare, ledare och tillrest publik, och nog fick man se en och annan blåvit tår 💙 falla längst med rosenröd kind❤️

FIF- textrobot

Fre 18/3 19:30