SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
INNEBANDY
Fröjered Innebandyförening

Välkommen till vår hemsida!

 

Navigera in på lagens sidor via flikarna, välj därefter bland nyheter, bilder, tabell, kalender, matcher och kontaktuppgifter.

 

Mailadress kontakt innebandy: innebandy@frojeredsif.se

 

2022-09-28 13:00
Äntligen hemmapremiär för FIF-herr!

Varmt välkommen till Sparbankshallen på fredag.

Kl 19:30 sker första hemmamatchen för säsongen för nykomlingen FIF i herrarnas div II, då Tranemo IBK kommer på besök. 

 

Vi ses där ! 

Seriepremiär
2022-09-22 19:56
Äntligen är den Allsvenska premiärhelgen här !

Varmt välkommen till Sparbankshallen på lördag .

Kl 15:00 sker första teket  i Allsvenskan Västra då nykomlingen Bergs IK kommer på besök. 

 

Vi ses där ! 

Viktig information från Tidaholms Kommun!
2022-08-18 11:27

Som ni säkert följt i lokalpressen den senaste tiden så har vi stora problem med skadegörelse i och utanpå våra kommunala anläggningar. Även föreningsdrivna anläggningar är drabbade. Vi ser också att skadegörelsen ökar i omfattning och allvarlighetsgrad. Vi arbetar därför på flera åtgärder i kommunen för att förhindra att något allvarligt inträffar.

Kultur och fritid kommer att genomföra en rad åtgärder där vi bl.a. önskar er hjälp. Jag spaltar upp åtgärderna nedan.

 

  • Vi kommer med start i mitten av september att låsa samtliga våra idrottshallar. Dvs föreningarna kommer inte att komma in med föreningskod. Ni kommer därför att få kvittera ut taggar till resp lag eller grupp. Vi räknar på att varje lag erhåller två st taggar/lag eller grupp. Dessa blir personliga och kvitteras ut hos undertecknad. Respektive ledare får i samband med träningen tillse att släppa in de som ska träna. Vi är medvetna om att detta medför en viss logistik i er förening men vi ser att koderna hamnar på vift och det blir enkelt för obehöriga att knappa in koden och försvinna in i lokalerna. Jag kommer inom kort att återkomma med när, var och hur taggarna kvitteras ut. Till att börja med kommer detta att gälla till årsskiftet. Därefter får det utvärderas och beslutas om det ska fortlöpa säsongen ut.
  • I samband med träning önskar vi att ni är lite extra observanta om det är så att det rör sig folk som inte ska vara där. Ni har självklart rätt att avvisa dessa. Vi är tydliga med att vi inte kräver att ledare eller dyl ska agera poliser i våra hallar men vi behöver gemensamt arbeta aktivt med att hålla obehöriga borta. Man kan alltid vända sig till vaktmästaren som kan kontakta vaktbolag eller vid behov polis. Det är viktigt att alla känner sig trygga i våra anläggningar. Om ni som förening observerar eller får höra tips om vilka ungdomar det är som förstör eller olovligt rör sig i våra lokaler får ni gärna ta kontakt med undertecknad. Man kan självklart också kontakta polisen. Var noga med att minst en ledare finns kvar i lokalen under tiden de aktiva är kvar. Var också observanta då aktiva och ledare lämnar lokalen att inga smiter in i samband med det.
  • Vi vill gärna att ni lyfter den här problematiken med era medlemmar/aktiva. Ett exempel kan vara att resp. ledare samlar sitt lag och pratar kring det som just nu sker och vad det får för konsekvenser för föreningslivet och samhället i stort. Ett annat exempel kan vara ett medlemsutskick och informera om läget osv. Vill man ha råd och stöd hur just er förening kan lyfta/arbeta med frågan får ni gärna höra av er till undertecknad.
  • Vi får i dagsläget in en hel del tips om vilka ungdomar det är som ställer till  med skadegörelse, intrång osv. En del av dessa är ungdomar som är aktiva i föreningslivet. Därför tror vi att vi behöver arbeta gemensamt, skola, föreningsliv, polis mm för att kunna bromsa den här utvecklingen. Vi kommer att samverka med skola och andra förvaltningar för att identifiera vilka ungdomar det är som förstör.

 

Har ni frågor är det bara att höra av er. Vi hoppas på förståelse för att vi måste agera på detta sätt.

 

Daniel Andersson

Enhetschef Fritid

0502-60 62 07

 

Nyheter från våra lag
Innebandy Herr, 28/09 13:00 
Innebandy Herr, 22/09 00:25 
Innebandy P07, 21/09 23:14 
Nyheter från föreningen
Fröjereds IF, 20/09 15:38 
Fröjereds IF, 15/09 09:55 
Fröjereds IF, 24/06 18:56 
Fröjereds IF, 06/06 12:43 
Fröjereds IF, 29/05 18:16 
Fröjereds IF, 07/05 14:37 
Fröjereds IF, 16/04 16:19 
Fröjereds IF, 13/04 13:19 
Fröjereds IF, 04/04 20:32 
Fröjereds IF, 26/03 22:06