Fröjered Innebandyförening

Välkommen till vår hemsida!

Navigera in på lagens sidor via flikarna, välj därefter bland nyheter, bilder, tabell, kalender, matcher och kontaktuppgifter.

Tvillingarna Härnborg till Bosön
2022-05-10 16:24
Alltid lika roligt när vi får med spelare från Fröjered

Systrarna Härnborg från Fröjered är uttagna till U19 och landslagets breddlägret på Bosön.

Vi önskar er stort lycka till och kör hårt !

Ida Larsson återvänder till Fröjered
2022-04-29 17:12
Ida ansluter till Fröjereds trupp igen !

Såååjaaa!!

Det är med glädje vi kan meddela att Ida Larsson har gett klartecken till att hon återvänder hem för spel i Fröjered efter sin värnplikt Halmstad.

Sportgruppen:

- Det klart att det är glädjande att en sån vinnarskalle som Ida ansluter till oss igen inför nästa säsong.

-Vi vet precis vad vi får av henne i varje byte i den blå tröjan för vi vet hennes styrkor sen tidigare.

En riktig bra duellspelare med stora arbetsytor på banan och Ida gör vad som krävs för att försöka ta laget till tre poäng.

Vinnarskallen sitter säkert ännu hårdare nu :)

Varmt välkommen tillbaka Ida !

Tilde Mathiason ansluter till Fröjered
2022-04-28 17:30
Tilde har bestämt sig för spel i Fröjered

Tilde Mathiason ansluter till Fröjereds trupp inför nästa säsong 22-23.

Tilde kommer från en målvaktbakgrund i Lockerud och vill nu ta steget över till Fröjered och Allsvenskan.

Sportgruppen:

-Riktigt kul att Tilde ville ta chansen att utmana sig själv och ta steget över till oss i Fröjered.

-Det kommer bli spännande att följa samt se hennes utveckling tillsammans med truppen i våran miljö i Fröjered.

Ännu en viktig pusselbit ligger på rätt plats i vårt truppbygge inför nästa säsong . Vi är väldigt nöjda med vår målvaktsituation i nuläget

Varmt välkommen till oss i Fröjered !

Linda stannar i Fröjered
2022-04-22 18:09
Keeper Linda Westlund har skrivit på och stannar i Fröjered

Vi kan med glädje meddela att Linda Westlund har valt att stanna kvar i Fröjered och signat på för ytterligare två säsonger .

Sportgruppen:

-Ytterligare en viktig pusselbit är på plats.

Vi är jäkligt glada att Linda vill fortsätta det hon påbörjade i slutet på den här säsongen .

Linda kom till oss med 6 matcher kvar i serien och spelade verkligen en huvudroll i våran magnifika avslutning i serien..det är bara att konstatera !

Hon bidrog direkt på alla nivåer i gruppen men särskilt mellan stolparna.

-Ni som såg räddningen i boxplay på volleybomben i Sparbankshallen med ca 40 sekunder kvar i den sista hemmamatchen mot Kents Katrineholm förstår.. :)

Linda Westlund:

-Jag valde att förlänga med Fröjered för att jag blev intagen i gruppen på ett väldigt bra sätt från start.

Det har även gått över förväntan för mig utifrån mina egna krav på dom 6 matcherna som jag kom in i Fröjered och Allsvenskan.

Därför kände jag att jag ville vara med och fortsätta köra på Fröjereds resa.

Innebandy Herr, 15/05 22:45
Innebandy P09, 21/04 08:02