Fröjered Innebandyförening

Välkommen till vår hemsida!

Navigera in på lagens sidor via flikarna, välj därefter bland nyheter, bilder, tabell, kalender, matcher och kontaktuppgifter.

Mailadress kontakt innebandy: innebandy@frojeredsif.se

Nyförvärv klart för spel i Fröjered
2022-06-13 18:09
Elin Jonsson ansluter till Fröjered !

Nyförvärv!

Vi kan med glädje meddela att Elin Jonsson

( fd Lockerud div 1 ) väljer att ansluta till Fröjered och är klar för spel inför nästa säsong i blått.

Sportgruppen:

- Väldigt kul att Elin har bestämt sig och väljer spel hos oss Fröjered nästa säsong . Hon signade idag på för Fröjered över pratstund nere vid vackra Turbinen i Tidaholm

Elin spelar numera back men startade sin karriär längre fram i banan. Hennes styrkor i spelet är främst spelskickligheten och bollbehandlingen, hon har en fin förmåga att spela sig ur trånga situationer på planen och just det är något som vi strävat efter att stärka truppen med.

En spelare med hög potential, vår förhoppning är att vi med vårt spel dels kan hjälpa Elin att uppnå den, men också att vi får in en spelartyp som vi saknat lite.

Det kommer bli spännande att följa hennes utveckling i vårt gäng framöver.

Tränare Peter Åhling:

- Elin klassas i mina ögon lite mer av det offensivare slaget som back, när hon väl acklimatiserat sig i gruppen och i spelet kommer vi få se en spelare som gärna följer med upp i banan och söker sig till lägen för att servera lagkompisar fina avgörande passningar.

Varmt välkommen till Fröjered Elin !

Tvillingarna Härnborg till Bosön
2022-05-10 16:24
Alltid lika roligt när vi får med spelare från Fröjered

Systrarna Härnborg från Fröjered är uttagna till U19 och landslagets breddlägret på Bosön.

Vi önskar er stort lycka till och kör hårt !

Ida Larsson återvänder till Fröjered
2022-04-29 17:12
Ida ansluter till Fröjereds trupp igen !

Såååjaaa!!

Det är med glädje vi kan meddela att Ida Larsson har gett klartecken till att hon återvänder hem för spel i Fröjered efter sin värnplikt Halmstad.

Sportgruppen:

- Det klart att det är glädjande att en sån vinnarskalle som Ida ansluter till oss igen inför nästa säsong.

-Vi vet precis vad vi får av henne i varje byte i den blå tröjan för vi vet hennes styrkor sen tidigare.

En riktig bra duellspelare med stora arbetsytor på banan och Ida gör vad som krävs för att försöka ta laget till tre poäng.

Vinnarskallen sitter säkert ännu hårdare nu :)

Varmt välkommen tillbaka Ida !

Tilde Mathiason ansluter till Fröjered
2022-04-28 17:30
Tilde har bestämt sig för spel i Fröjered

Tilde Mathiason ansluter till Fröjereds trupp inför nästa säsong 22-23.

Tilde kommer från en målvaktbakgrund i Lockerud och vill nu ta steget över till Fröjered och Allsvenskan.

Sportgruppen:

-Riktigt kul att Tilde ville ta chansen att utmana sig själv och ta steget över till oss i Fröjered.

-Det kommer bli spännande att följa samt se hennes utveckling tillsammans med truppen i våran miljö i Fröjered.

Ännu en viktig pusselbit ligger på rätt plats i vårt truppbygge inför nästa säsong . Vi är väldigt nöjda med vår målvaktsituation i nuläget

Varmt välkommen till oss i Fröjered !

Innebandy Herr, 15/05 22:45
Innebandy P09, 21/04 08:02