Fröjereds IF Innebandy P09

Avslutning ikväll 2022-04-21 18.15-20.45
2022-04-21 08:02

Hej!
Ikväll torsdag kör vi avslutning i Rosenbergshallen.
18.15 Sargsättning
18.30 uppvärmning
18.45 Pappa/mamma-match 2x15 min.
19.25 prickskytte.
19.35 dusch.
19.45 pizza
20.45 slut.
Pizzabetalning swishas senare.
Prickskytte, dusch och pizza gäller barnen.

Ta med matchstället för inlämning, glöm ej den röda tröjan.
Vi ses!

Serieseger!
2022-04-04 23:10

Efter en väl genomförd serie avslutar vi med en total laginsats och 6-0-seger borta mot Lockerud i ICA-kvantum hallen i Mariestad. Alla täcker skott, jobbar stenhårt både framåt och bakåt. Liam storspelar i målet, snygga uppspel, mål och assist. Vi gör en prickfri insats i seriefinalen och tar hem seriesegern. Tack för föräldrastödet från läktaren med Löfborgs i spetsen för både sång flaggor och ballonger!

Ha det gött!

Förbundets spelarutvecklingsdag 11/4
2022-02-28 16:44

Hej!

Nu kan man anmäla sig till förbundets spelarutvecklingdag i Mariestad om man vill.

Man står själv för kostnaden. Se nedan:

Vi öppnar anmälan till spelarutvecklingsdag på påsklovet för flickor och pojkar födda 2008 och 2009.

Lägret genomförs i Novab Arena i Mariestad under måndag den 11 april mellan klockan 09:30 och 15:30.

Varje grupp om ca 20-25 spelare kommer ha två ledare som följer gruppen under hela lägret. Samtliga ledare har den utbildning som krävs. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt.

Vi kommer även ha ledare som jobbar specifikt med målvakterna.

Flickor och pojkar kommer vara uppdelade i separata grupper.

Priset för lägret är 400 SEK per person. I priset ingår en lunch och ett mellanmål samt en T-shirt.
Anmälan är giltig tillsammans med betalning till förbundets swish nummer 123 392 61 28. I samband med betalningen måste du ange din förening, ditt namn och personnummer.

Sista anmälningsdag är 1 april.

Avbokning av plats sker via e-post till david.gillek@innebandy.se

Fem teman kommer att genomsyra lägrets praktiska innehåll:

Spelförståelse

Dueller

Avslut

Förberedande träning

Matchspel

Gruppindelning och schema för lägerdagarna skickas ut ca en vecka före läger.

Anmälan flickor

Anmälan pojkar

Vid frågor om lägret kontakta David Gillek, 073-9135985, david.gillek@innebandy.se

Funkar inte länken att anmäla sig, gå in på Västergötalands innebandyförbunds hemsida så hittar ni länk där.

Äntligen cupspel på gång!
2022-02-03 17:19

Vi är anmälda till Fair Play Cup i Jönköping. Den spelas fredag kväll-söndag 8-10/4. Det brukar vara en mycket rolig cup att vara med på.

Oturligt nog så krockar denna cupen med Giff-cupen i fotboll för just 09:or. Vi känner att vi ändå vill åka på denna cup, då vi inte kunnat spela cup på flera år. Vi har sökt andra cuper i närområdet, som inte krockar med Giff-cupen, men inte funnit någon som funkar i tid. Vi har därför bestämt att vi ska åka på denna cup. Några killar är med i lag som både är anmälda i Giffcupen i fotboll och Fair Play Cup i innebandy, ni väljer själva vilken cup ni ska vara med i.

Vi tror det kommer bli en häftig upplevelse för killarna med Fair Play Cup. Vi kommer att få möta lag från andra delar av Sverige, först i gruppspel, sedan blir det A- eller B-slutspel. Spelschemat är inte klart ännu, men kommer snart vara klart. Vi har bestämt att vi inte kommer att sova över, utan åka ner till Jönköping varje dag. Klubben står för cupavgiften, vi får själva stå för mat och transporter.

Vi behöver redan nu veta vilka som kan vara med, så vi kan registrera spelarna inför cupen. Vi skickar ut en kallelse som vanligt, med sista svarsdag nu på söndag 20.00.

Hoppas alla kan vara med!/ Ledarna