Fröjereds IF Innebandy P09
Fröjereds P09:or

Säsongsavslutning
2021-04-06 17:48
Kaninerna stod pall för det mesta, men till slut föll de och blev till en fin fika framför projektorn.

I tisdags 30/3 hade vi säsongsavslutning i Sparbankshallen. Vi började med en femkamp som startade med olika stafetter och skillsövningar där lagen turades om att vinna. Vi fortsatte med en maratonlång match. Där krämade grabbarna ur allt som fanns och var rejält trötta efteråt. Kampen avslutades med prickskytte på påskchokladkaniner. Lättare sagt än gjort, men efter ett rejält bombardemang föll den sista kaninen till slut. Snabbt in med sargen, så kunde vi ta för oss av fikat som stod uppdukat. Bilder och videos från några år tillbaka i tiden kollade vi på under tiden vi fikade. Skoj att se hur grabbarna utvecklats från när vi startade träna. Skratt och jubel hördes när man fick se sig själv på bilder och videos från några år tillbaka.

Nu hoppas vi att nästa säsong kan bli lite mer normal än denna. Men först ska vi ha en skön sommar!

Vi ses/ Ledarna

Slutspurten av säsongen
2021-03-21 11:00
Trötta men glada grabbar efter väl genomförd träning med sargbygge och sargrivning i sen timma!

Hej!

Det har varit bra fart på träningarna på sistone. Härligt när det är bra intensitet och kvalité när vi spelar på fullplan det sista på träningarna. Även om såklart alla saknar matcherna jättemycket, så är det gott att få bra matchning på träning. Även på den sena torsdags-träningen har grabbarna bitit ihop och genomfört bra träningar trots sargbygge och sargrivning.

I tisdags genomförde vi säsongens andra beep-test. Det är ett konditionslöpningstest där man springer 20m fram och tillbaka i bestämda tidsintervaller så länge man orkar. Här gjorde grabbarna det fantastiskt bra. Alla(!) förbättrade sig markant mot när vi gjorde testet i höstas. Kul att se!

Nästa vecka tränar vi som vanligt tisdag och torsdag. Avslutning och sista träning har vi tisdag 30/3.

Ni som inte lämnat in matchställen kan göra det så snart ni kan. Testa om alla delar passar och skriv på en lapp om något behöver ändras till nästa säsong. Lägg allt i en plastpåse och lämna på träning.

Ha det gott så ses vi på tisdag/ Staffan

Träning i Sparbankshallen
2021-01-24 15:13
Hej!
Tillsvidare tränar vi i Sparbankshallen tisdagar och torsdagar 19.00-20.30 med start nu på tisdag 26/1.
Vi fortsätter tänka på följande saker:

-Vid träning : - Undvik trängsel
                        - Byta om och duscha hemma
                        - Alltid egen vattenflaska
                        - Alltid stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom

För föräldrar:  - Föräldrar bör lämna och hämta sitt barn utomhus
                         - Skjutsa endast era egna barn i er bil
Fler coronainstruktioner får grabbarna på plats.

Vi ses/ Staffan
Träning inomhus igen!
2021-01-21 21:07
På ringleden sprang killarna för fort för att kameran skulle ta en skarp bild!
Hej!
Nya direktiv från regeringen gör att vi kan börja träna inomhus igen. Spontanidrottsplatsen och ringleden har gjort sitt för denna gång. Vi tränar tisdag och torsdagar med start nu på tisdag 26/1. Tid och hall är inte bestämt ännu. Mer info om tid och hall och corona-förhållningsregler i hallarna kommer senare. Gött att få träna innebandy igen!!
Vi ses / Staffan