SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
INNEBANDY
P10
Välkomna till Fröjereds IF Innebandy P10
 
Träning igen!
2021-01-25 20:42
Träning i morgon tisdag 26/1 😀

Nu blir det äntligen träning igen. 
Det är samma tider som innan, 17.30-18.45 tisdagar och 11.15-12.30 söndagar.

Observera att vi bytt hall. Nu är vi i Rosenbergshallen vid nya skolan. 

Det är stora restriktioner nu i början. Det är viktigt att vi är noga med dem så vi kan fortsätta träna.

Vid minsta symptom - stanna hemma.

Använd bara din egen vattenflaska.

Ombyte och dusch hemma.

Inga föräldrar med i hallen. Hämta och lämna utanför.

Kom inte för tidigt. Laget innan måste hinna ur hallen innan vi får lämna entrén o samlingsrummet o gå in i hallen. 

Lämna hallen så fort träningen är klar.

Undvik så mycket närkontakt som möjligt. Lägg tex jackor och väskor med avstånd så det inte blir samlingar där.

Vi kommer dela laget och göra större delen av träningen på var sin sida om mittlinjen.

Mycket att tänka på men det tar vi gärna för att få börja träna igen. 😀

Ni är otroligt välkomna till träningen i Rosenbergshallen i morgon! 😀💙

//Ledarna
2020-12-14 22:08
Hej alla.

Julen börjar närma sig.🎅 

Det är ett ovanligt år och vi vet att många barn har begränsat med aktiviteter under denna speciella jul. 

Därför kommer vårt innebandylag för ovanlighetens skull inte ta helledigt under lovet.

Vi kommer träna som vanligt fram till 22 dec då vi har en liten enkel julavslutning (utan föräldrar). 

Den 27 dec tar vi julledigt.

Resten av jullovet har vi frivillig träning på alla vanliga träningstider. Den frivilliga träningen kommer mest bestå av tvåmålsspel och beroende på hur många vi blir kanske vi kortar träningen.

Vi kör igång som vanligt (om det inte blir andra restriktioner) fr.o.m. 12 januari.

Vi önskar alla en skön jul. /Ledarna
Föräldramöte inför säsongen 20-21
2020-10-07 13:40
Nu har vi dragit igång säsongen! Här kommer informationen till er vårdnadshavare. Vi väljer att göra så här i stället för att dra i hop ett föräldramöte. Ni får gärna kommentera och diskutera på vår facebookgrupp. Vi vill gärna att ni där lägger in ett okej så vi vet att ni nåtts av informationen. 

Hej alla

I söndags startade vi säsongen 20-21 och vi har genomfört två bra träningar sedan dess. Det har varit taggade spelare, hög fart och bra stämning på träningen.

Vi brukar ju ha ett föräldramöte i uppstarten men under rådande omständigheter lägger vi ut informationen på hemsidan och i facebookgruppen. Vi vill att ni skriver ett okej i kommentarerna när ni läst så vi vet att informationen nått fram. Vill någon kommentera eller diskutera något så gör gärna det på gruppen också.


Matcher

I år kommer vi spela 5 mot 5 på stor plan hela säsongen. 3 x 15 min. Nytt är också att vi kommer spela serie med en match per matchdag.

Vi hade anmält två lag till sammandragsspel i år men förbundet har under pandemin valt att göra seriespel av alla sammandrag, vilket fick till följd att vi i stället för 12 matchomgångar fick 22(!). Då vi har två lag blir matcherna fördelade på totalt 13 matchdagar vilket betyder att vi kommer ha samtidiga matcher vid flertalet tillfällen. När båda lagen spelar hemma kan vi låta de som vill dubbla men på bortamatcherna går inte det.

Vi har valt att försöka klara av utmaningen och hoppas att vi håller oss friska och tror att vi kan få lite hjälp av lagen både över och under oss.
Innebandyförbundet har en app, precis som fotbollen. Där kan du söka fram våra två laganmälningar: Pantamera pojkar 10 norra 1 och Pantamera pojkar 10 norra 2 och följa dem. Där kan du också hitta alla andra FIF-lag.

Vi delar inte truppen i två utan vi fördelar spelare inför varje matchomgång. Det kommer bli roligt med mycket matcher och det är en bra träning för våra spelare.

Det kommer som tidigare komma matchanmälan via mail. Vid matchdagar med samtidiga matcher vill vi att ni svarar samma svar på båda matcherna så fördelar vi spelarna mellan lagen.

Vi återkommer med organisationen runt matcherna. Det är ju lite speciellt i år.


Ledare

Vi är i nuläget ett antal ledare. Kristoffer, Rickard, Åsa, Åsa, Patricia (finns lite i bakgrunden) och Albin Holmgren (junior och herrlagsspelare). Vi ska försöka dra runt laget i år med. Är du sugen på att hjälpa till med något är det bara att säga till.


Träningar

Vi tränar tisdagar 17.30-18.45 och söndagar 11.15-12.30 i idrottshallen. När Rosenbergs idrottshall är klar kommer det bli förändringar kanske både i tid och plats men vi vet i nuläget inte vilka förändringar det blir. Det finns inget datum när bygget är klart men vi kan nog sikta på slutet av året.

Vi uppskattar om ni meddelar frånvaro från träning i facebookgruppen.

Vi vill som vanligt att man kommer i tid och är laddad och klar för träning. Vi försöker påminna spelarna om att peppa varandra och ge höjande kommentarer i stället för sänkande grejer. Vi är ett lag och vi vill göra varandra bra.

Vi ska också tänka på att inte störa lagen som tränar innan och efter oss. Vi försöker hålla en låg ljudvolym på läktaren och går aldrig in på planen innan vår träningstid börjar.


Covid

Det är viktigt att hålla avstånd och hålla nere antalet personer i hallen. Vi återkommer med hur det blir under matcherna. Alla duschar och byter om hemma. Vi försöker vara snabbt in och ut ur hallen. Vi håller ordning på våra egna vattenflaskor genom att namna och hålla isär dem.


Övrigt

Vi kommer sälja idrottsrabatten och bingolottokalendrar även i år.

Kolla över ditt barns material så att glasögonen sitter bra och inte blivit för små. Att klubban har hängt med i växten. Kanske en knytnäve över naveln behöver klubban vara, sedan är det lite olika hur långa klubbor barnen gillar.

Då några har frågat så påminner vi om att det går att köpa Fröjeredskläder hos Sandhems textil i Köttarp. Men alla tränar i de kläder man vill, matchställ står så klart föreningen för.

Det är väl inte så troligt att vi kommer få spela någon cup i år men som med allt annat får vi se vad som händer i framtiden.


Med förhoppning om en rolig och utvecklande säsong med mycket matcher.

Ledarna

 

 

Uppstart hösten 2020
2020-09-21 09:05

Hej alla innebandyspelare


Nu är det dags att börja ladda för innebandysäsongen. Söndagen den 4 oktober är det träningsstart. Vi träffas klockan 11.15-12.30 i idrottshallen. Vår andra träningstid i veckan är tisdagar 17.30-18.45 också i idrottshallen.


Vi hoppas alla är taggade för en rolig säsong. Har du en kompis som vill komma och testa är det bara att bjuda med den.


Finns det någon som skulle vilja gå in i ledargruppen så är ni välkomna, det finns plats för fler. :)

Vi påminner också om restriktionerna under pandemin. Vi duschar och byter om hemma. Vi namnar vår vattenflaska noga och ser till att hålla avstånd.


Välkomna!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fröjered Innebandy, 13/06 18:09 
Fröjered Innebandy, 10/05 16:24 
Fröjered Innebandy, 29/04 17:12 
Nyheter från föreningen
Fröjereds IF, 24/06 18:56 
Fröjereds IF, 06/06 12:43 
Fröjereds IF, 29/05 18:16