SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRÖJEREDS IF
Fotboll

Välkommen till vår hemsida, navigera vidare bland informationen om lag, aktiviteter, kontaktpersoner och historik via flikar och knappar.

 

Vill du kontakta oss via mail är adressen info@frojeredsif.se

 

Registerutdrag
2022-04-05 17:32

Nu är det dags för dig som är ledare inom fotbollen att ta hem ett registerutdrag från belastningsregistret som sedan ska visas upp för Örjan Persson som ansvarar för detta i vår förening. 
Vi återkommer med datum för

när utdraget ska visas upp, men det tar några veckor att få hem det så försök att fixa det så snart som möjligt. Du hämtar hem utdraget från polisens hemsida. 
Hör av dig om du behöver hjälp! 
Mvh

Styrelsen

Välkommen Henrik!
2021-11-13 10:57

Som ni säkert läst i tidningen så tackar vi Johan Issa för den gångna säsongen och önskar honom lycka till med framtida uppdrag. 
Nu kan vi presentera vår nya tränare; Henrik Holmlind som kommer att ha god hjälp av Kenan Viden som fortsätter i ledarstaben för herrlaget. 
En närmare presentation av Henrik kommer framöver. 
Vi önskar honom varmt välkommen till Fröjereds IF! 

Ny damlagstränare!
2020-12-11 21:09

Fröjereds IF och Korsberga IF välkomnar med stor glädje sin nya damlagstränare Annika Andréasson. 


Annika kommer senast från IFK Hjo där hon tränat flicklag. Innan dess har hennes egen fotbollskarriär utspelats i Tidaholms Giff. Hon har även varit aktiv i ungdomssektionen där och bl.a. varit ledare för ett flicklag som hon följde under flera år. 


- Jag har spelat fotboll så länge jag kan minnas, säger Annika, som minns hur hon som enda tjej var med och spelade fotboll med killarna på rasten i skolan. Sedan blev det fler tjejer som spelade, men det var inte så vanligt då. Det damlag jag till sist spelade med i Tidaholms Giff umgås fortfarande. Den lagandan vill jag gärna unna FIF/KIFs lag också. 


Annika är engagerad och brinner för fotbollen. Fotbollsintresset har som sagt funnits sedan barnsben, och nu tar hon steget att träna ett seniorlag för första gången.

- Det ska bli väldigt roligt och spännande! Jag vill få spelarna att känna sig trygga och våga. För att lyckas så måste man våga misslyckas. Man kanske får satsa det där lilla extra och slå passet även om man inte vet om det blir helt perfekt. Har man ett lag där alla känner sig trygga så vågar man bjuda på sig själv – och då spelar man bättre. Vi ska också satsa på att vinna fler matcher än tidigare och jobba en del med mental träning. Jag vill att tjejerna ska tro på sig själva som fotbollspelare! Målet är också att det ska vara kul på träningarna och att man ska känna att man utvecklas. 


Varmt välkommen till Fröjereds IF och Korsberga IF Annika! 

Fröjereds IF välkomnar Johan Issa till föreningen!
2020-10-28 22:16

Johan Issa, tidigare en av stöttepelarna i IFK Tidaholms trupp, antar nu utmaningen som huvudtränare för Fröjereds IF:s herrseniorer. Här kommer en liten presentation av honom.


Det ska bli roligt att få vara tränare för ett seniorlag. Min bild av FIF är att det är en förening med god sammanhållning från styrelse till trupp. 
Jag vill växa inom tränaruppdraget och få chansen att utöva mina fotbollsfilosofier tillsammans med spelarna på bästa sätt. 
Min ledarskapsstil beskrivs nog bäst med två ord; ärlighet och tydlighet. Jag kommer att ha rollen som huvudtränare och Kenan (Viden) kommer att vara assisterande. Vi har känt varandra sedan långt tillbaka och kemin oss emellan är mycket god.

Det ska bli väldigt roligt att börja arbeta med truppen. Det är en god harmoni i laget och jag ser fram emot att lära känna spelarna ytterligare framöver. 
Kolla på derby i TV-soffan
2020-08-06 21:07
På söndag är det derby på Fröjevi. Ett evenemang som vi hade hoppats kunna ha ett stort gäng publik på, men så får det nu inte bli. Istället ska vi försöka oss på att livesända via appen Min fotboll. Har du inte redan laddat hem den så gör det nu så att du är redo på söndag kl 18.00. 
Det kostar en liten slant att följa livesändningen, och en del av det går till föreningen, så det blir ett slags inträde kan man säga. Läs mer om hur det fungerar på denna sida!
Nyheter från våra lag
MaxiFIF / Damklubben, 05/08 17:11 
Fotboll Dam, 28/05 22:16 
MaxiFIF / Damklubben, 20/05 16:21 
Nyheter från föreningen
Fröjereds IF, 24/06 18:56 
Fröjereds IF, 06/06 12:43 
Fröjereds IF, 29/05 18:16 
Fröjereds IF, 07/05 14:37 
Fröjereds IF, 16/04 16:19 
Fröjereds IF, 13/04 13:19