FRÖJEREDS IF

Välkommen till Fröjereds IF!

Denna startsida är gemensam för all verksamhet under FIF-loggan, navigera vidare till verksamheter och lag via knappar och flikar. Varje lag (och dess redaktörer) lägger själva ut och ansvarar för informationen på respektive lagsida.

Mailadress frågor rörande innebandy: innebandy@frojeredsif.se

Mailadress övrigt: info@frojeredsif.se

Livesändning - Damallsvenskan 22/23
2022-09-20 15:38

Vill du vara med?

Även den här säsongen kommer Fröjered att websända samtliga hemmamatcher i Damallsvenskan. Sändningen är mycket uppskattad och samtliga lag i Damallsvenskan har bekräftat att de hänger på. För vår del handlar det dels om att erbjuda ett alternativ till den som följer oss men inte kan närvara på våra hemmamatcher, men självklart är det också av vikt att vi ger gästande lags sympatisörer möjlighet att följa sitt lags äventyr i Tidaholm från Tv-soffan.

Svensk Innebandy utökar resurserna för att vi ska få ännu bättre kvalité på våra sändningar och nu finns det även möjlighet att inkludera sponsorer som synliggörs innan matchstart, vid periodpaus etc.

Vi vill gärna vara med att bygga vidare på detta och vi letar nu efter dig som har intresse av att bli delaktig och genomföra dessa sändningar.

För en sändning behövs två personer - en som, med Ipad, filmar matchen samt en som via en app i telefonen sköter matchklockan som visas i sändningen.

Allt är klappat och klart - Ipad finns installerad och klar så det vi behöver är alltså några som vill ansvara för själva sändningen.

Premiären är nu på lördag men då har vi personer på plats som ska lösa detta, men efter det så önskar vi hjälp.

Önskvärt är att gruppen blir minst fyra personer så att man inte är tvungen att vara ansvarig varje match.

Om du är intresserad av att hjälpa oss med detta och utveckla projektet vidare - bara kontakta mig. Kanske är det så att du vet någon som skulle tycka att uppdraget verkar roligt men som kanske inte följer just innebandyn - den personen är naturligtvis lika intressant oss.

Fredrik Svahn

fredrik.svahn@osram.se

Uppstart innebandyskola
2022-09-15 09:55

Glad midsommar!
2022-06-24 18:56

Vi önskar er alla en fantastisk midsommarhelg!

Rätt ordning på matcherna!
2022-06-06 12:43

Vi har tidigare gått ut med infon att det startar med Knattematch idag 16.45 men det är PF8-matchen som startar då. Här kommer ett ordning på matcherna.
Varmt välkomna!
mvh Styrelsen