FRÖJEREDS IF

Välkommen till Fröjereds IF!

Denna startsida är gemensam för all verksamhet under FIF-loggan, navigera vidare till verksamheter och lag via knappar och flikar. Varje lag (och dess redaktörer) lägger själva ut och ansvarar för informationen på respektive lagsida.

Behöver du komma i kontakt med föreningsövergripande funktioner/personer så finner du dessa uppgifter på respektive styrelses sida.

Missa inte de fina möjligheter som finns via valet "matcher" på startsidorna, där finns en översikt över spelade och kommande matcher. Du kan därifrån klicka dej vidare till tabeller mm.

På varje lags sida finns en kalender över lagets kommande aktiviteter, den kan du prenumerera på till din telefon el dyl. Klicka på "prenumerera" och följ instruktionerna.

Missa inte heller fliken "historik", där finns mycken läsning om vägen fram till idag!

Gott nytt år!
2021-12-31 18:06

Vi vill önska er ett gott nytt 2022 och tacka för allt vi fått vara med om under 2021.
Nu går vi mot ett nytt år inom fotboll och innebandy, och vi hoppas vi får ett roligt år tillsammans.

Tillsammans löser man det mesta, och om du skulle känna att du vill vara en del i gemenskapen och bidra till föreningens "tillsammans" så är du varmt välkommen. Det finns både stora och små uppdrag.

2022 firar föreningen 95-årsjubileum, vilket ni kommer att märka på olika sätt under året.

Vi planerar att ha vårt årsmöte söndagen den 27 mars, så boka in det redan nu i din kalender.

Ha nu en fin nyårsafton!

Spela Bingolotto på nyårsafton?
2021-12-28 16:55

Vi har några dubbellotter kvar till nyårsaftonens Bingolotto-kväll. 200:- styck kostar de. Hör av dig till Christer Ceder (070-336 10 36) om du vill köpa. Först till kvarn!

GOD JUL!
2021-12-24 16:30

Vi vill önska er en riktigt fin jul!

Vi passar också på att tacka alla som på många olika sätt arbetar för Fröjereds IF.

Ni är viktiga för föreningen! Stort TACK för er insats!
Stort lycka till önskar vi även alla våra lag i fotboll och innebandy som kämpar på och får förhålla sig till olika restriktioner. Håll i, håll ut!

GOD JUL!

Våra uppesittarlotter är slut!
2021-12-22 19:31

Tack för att ni handlat av oss! Nu är våra bingolotter till uppesittarkvällen slut så det går inte att beställa fler från oss.
Vi har lite nyårslotter kvar. Kontakta Christer Ceder eller Kent Svensson om ni vill köpa.

Fröjereds IF

Nyheter från vår verksamhet