P01/02

Tuffa Grästorp
2017-01-30 18:59

FIF-Grästorp 11-5 (6-0,2-2,3-3)

Då var det dags för Grästorp, ett lag som vi alltid har tuffa matcher mot. Första matchen slutade med seger 8-6, där vi verkligen fick spela på topp.

Vi ledare har känt att vi tappat lite fokus den senaste tiden och matchen mot Tibro var också ett sådant tecken. Så mycket snack om inställning och ”pep” från bänken var viktigt att få till denna match.

När klockan står på 9:26 i första perioden, har vi kanske spelat en av våra bättre perioder för säsongen. Vilket då också visar sig på resultat tavlan, 6-0!  Ett resolut, snabbt och fantasifullt spel banar vägen för denna målkavalkad denna första period. Diagonalpassen står som ”spö i backen” liksom övertygande och kontrollerade avslut PÅ mål. Där vi också så tydligt inför matchen sagt vart skotten skall sitta Grästorps stora målvakt, långt ner i höger hörn. OCH där sitter de första målen. Så "jäkla" skickligt av killarna.

Vi känner att vi kontrollerar denna match från början till slut. Där vi under andra och tredjeperioden lyckas hålla uppe, både tempot och noggrannheten på klart god nivå.

I denna match visar också backarna, Jakob, Erik, Simon och för dagen Axel S att man är villig att täcka och TA skott. Och man gör det föredömligt! Denna offervilja kan bli en framgångsfaktor kommande helg, när vi skall ta oss an några av Sveriges bästa innebandylag, i Röda cupen (tidigare Newbody cup och SM) i Kungälv.

PS

Du missar väl inte att följ lagets cupäventyr helgen den 3-5 februari via, Innebandy.se