FRÖJEREDS IF

Vinst för Korsberga/Fröjered
2020-08-22 11:06
Hemmamatch mot Björsäters IF på Fröjevi i härligt fotbollsväder. Björsäter rivstartar matchen och sätter press på oss direkt med aggressivt spel. Men den här gången står vi upp bättre och jobbar oss in i matchen tämligen omgående och tar över spelet. Vi spelar en riktigt bra fotboll med ett bra passningsspel. Våra yttermittfältare gör det mycket bra med att bredda när vi har bollen. Det skapar ytor och på det sättet drar vi isär våra motståndare och gör det svårare för dom. Bra spel från våran sida gör att vi skapar mycket målchanser och vi får till sist betalt för det genom ett mål signerat Petra. Efter en ledning med 1-0 i halvlek så går ett taggat FIF/KIF ut till andra halvlek. Där hinner det inte gå många minuter innan kvällens kalldusch kommer då Björsäter kvitterar. Den här gången så biter vi ihop och fortsätter spela vårat spel. Nu får vi betalt för det och Emelie gör mål efter en fin prestation. Vi fortsätter att rulla boll på ett bra sätt och och det mynnar ut i ytterligare mål denna gång signerat Lisa. Vi avslutar matchen på bästa sätt med långskott från Malin som går över deras målvakt och in i mål. Alla gör en riktigt bra match och vi tränare är supernöjda.