Vinst med 7-5 mot Malmhaug
2015-01-17 21:57

Malmhaug KFUM – Fröjereds IF

5-7 (2-3, 2-2, 1-2)

Som jag tidigare nämnde när vi två lag möttes i början av serien så blev slutresultatet 11-2. Denna gång skiljer det bara två bollar lagen emellan. Malmhaug ska verkligen ha cred för sitt otroliga slit och hårt jobb.

Vi startar matchen med bra energi och med bra fart på fötterna. Detta övergår sedan kanske till ett mer stillastående Fröjered och ett spel vi inte behärskar såväl. Malmhaug vinner mycket kamper ute på plan och känns som laget från Malmö är mer på tå än vad vi är. Trots det går vi till periodvila med en 3-2 ledning. Andra perioden är ganska lik första perioden då vi startar väldigt bra även denna period och går iväg till en 5-2 ledning innan hemmalaget lyckas göra både 5-3 och 5-4. Tredje perioden tycker jag vi kontrollerar bra. Vi gör 6-4 tidigt in i perioden och sedan känns det som perioden rinner iväg och tillsist blir slutresultatet 7-5 till vår favör.

Detta är kanske inte en av våra bättre matcher denna säsongen, men vi tog 3 poäng och det var det som var huvudsaken. Nu laddar vi om inför matchen mot IBK Göteborg på torsdag kl 20.00 hemma i Sparbankshallen, välkomna dit då och stötta oss!

Våra ”Tommys”..

Tommy, Tommy, TommyJennifer Johansson #2

Fortsätter att ständigt vara ett hot för motståndarna. Står på rätt ställe, hugger direkt och är säkert väldigt jobbig att möta.

Tommy, TommyMoa Schönning #19

Tar mycket initiativ och går inte att ta bollen ifrån. Hade med lite flyt denna lördagseftermiddag kunnat göra 4-5 baljor. Skapar mycket lägen åt sig själv och de andra i sin formation.