FRÖJEREDS IF
HERR

DM-match nr 2 - mot Stenstorp
2024-03-10 17:36

Vi börjar lite trevande i första halvlek även denna match. Vi är inne i gamla synder från förra matchen då vi spelar mycket framåt, vilket inte leder till något. Istället borde vi spela till varandra och försöka äga mycket boll.
Vi håller 1-1 halvleken ut och pratar igenom vad vi vill ändra på. När vi kommer ut igen är det som ett nytt lag i andra halvlek.
Vi gör 2-1 på ett mönsteranfall i 57:e min och har bud på mera mål som tyvärr uteblir.

Mycket stolt över killarna som ser till att vi vinner matchen och alla jobbar järnet. Mindre nöjd med att vi inte riktigt är med från start i matcherna. Men det får vi vända på nu kommande vecka.

// Tränarna

Första DM-matchen avklarad
2024-03-07 09:12

Efter en lite trevande start på matchen med lite svårt spel då vi bara ville framåt, (kan bero lite på att matchen blev 25 min sen då domaren råkat ut för punktering) så tar vi tag i matchen mer och mer och mer.

Efter paus när vi pratat ihop oss så kommer ut som ett helt annat lag och då är det inget snack om vem som ska vinna. Alla killarna jobbar hårt hela matchen plus att spelet stämmer bättre vilket resulterar i en seger.

Kul att alla tar till sig det vi pratar om och vill ändra på spelet vilket leder till 3 poäng.