Fröjereds Innebandy U/D1
Säsongen 22/23 spelar vi i D1.

SÅÅÅJA!!!
2021-11-09 08:38
Trots flera återbud bjöds emellanåt på riktigt innebandygodis vilket ledde till en 4-3 vinst i Jönköping !

2021-10-12 08:15
Seger i hemmapremiären, 4-1 mot Fristad

Tuff tredje period för FIF JAS
2020-10-24 17:21
Ella Boström med en rökare i krysset vid ett av FIFs frislag. (Fotot: habobild.se)
IBK Kungälv-Fröjareds IF 8-5 (1-1,2-1,5-3)

Fröjered tog fredagskväll i Göteborg och bjöd upp till dans i två perioder. FIF tar ledningen efter 9:32 där Elin Dahlström lyckas på volley sätta bollen bakom burväktaren i Kungälv.
Jämn JAS-match Grupp F
2020-10-19 17:00
Tova Pettersson steger in mot slottet och kan avgöra matchen med sitt 4-3 mål mot FBC Partille. (Foto:habobild.se)

Fröjereds IF – FBC Partille 4-3 (2-3, 1-0, 1-0)

Lördagskväll med besök från Göteborg och laget heter numer FBC Partille. Ett lag som man förra året spelade jämt mot (3-3 & vinst 5-3), vilket blev fallet även denna afton. Målen skall visa sig komma i stor utsträckning i den första perioden. Det är gästerna som tar ledningen efter 5:38, efter att lagen spelat ganska avvaktande. Kvitteringsmålet låter inte vänta på sig, det är Rebecka Öhgren som fint blir serverad av Stina Öhgren tid 6:06. Det är hemmalaget som det etablerade spelet där gästerna går på kontring. Ledningsmålet kommer genom Cornelia Holgersson kan på egen hand skapa sig läge och ge FIF 2-1 ledning med 15:20 spelade.