FIF kom ikapp - men tappade
2022-12-18 21:30
Tung förlust i årets sista match.

Tranemo IBK-Fröjereds IF 5-4 (3-1,0-1-2-2)

Fröjered jagade fjärde raka segern och samtidigt behålla tredjeplatsen inför juluppehållet. Men planerna grusades av just "GrusGrus IBK".

-Alltid surt att förlora med uddamålet. Vi jobbat mest i uppförsbacke. Tyvärr ligger vi lite fel i vår press första perioden och låter dom kontra till sig en 3-0 ledning. Vi ändrar lite på vårt spel och vinner andra perioden. Sedan har vi både 3-3 och 4-4 i tredje, men varje gång vi kvitterar får de ett skitmål och tar ledningen. Samtidigt är det väl inga mål de får, utan förtjänar. Samtliga 18 spelar gör det bra, men ingen sticker ut, vilket vi är i behov av sådan här matcher, sammanfattar tränare Samuel Dahlström.

Fröjered upp på en tredjeplats
2022-12-13 22:00
Wille Rosic Samuelsson re målskytte när serien vände.

8-5 blev resultatet när Fröjered och Skara möttes i Sparbankshallen. I och med detta har Fröjered tre raka segrar i division 2 Västergötland herr i innebandy, och är nu i riktigt bra form. Inför matchen hade FIF många spelare borta pågrund av sjukdom, så man var lite vingklippta, men kunde ändå plockahem 3 poäng.

Övertygande seger
2022-11-26 00:04

Fröjereds IF - IBK Stöpen 8-5 (2-2, 3-0, 3-3)

Under fredagskvällen kunde FIF notera 3 viktiga poäng på kontot.

Vi har kännt att vi haft lite oflyt de senaste matcherna och inte riktigt haft skärpan i avsluten, trots att vi varit det bollförande laget. Men idag fick vi dit bollarna på de fina lägen vi skapar, säger FIF ledaren Per Blom.

Förlusten senast mot Tibro IBK var tung. De hade lärt sig sin läxa från div 3 mötena då vi vinner båda matcherna, nu ligger de med lågt uppställt försvar och lyckas kontra sig till vinst, noterar Per.

Vid kvällens match är vi inte nöjda med första perioden, slarvigt och nonchalanta, men i andra skärper Vi till oss och avgör matchen, säger tränare Samuel Dahlström.

Nu väntar fredagsmatch borta mot Borås, innan serien vänder och vi tar emot Skara IBK på hemmaplan.

Tibro nästa
2022-11-23 12:00

Fröjered har ett tätt spelprogram.

Efter förlusten mot Skövde IBF förra fredagen är det åter dax för match, ikväll (onsdag) åker FIF till Tibro för match och redan på fredag gästar IBK Stöpen Sparbankshallen i Tidaholm

-det är viktig poäng de närmsta matcherna som vi har att spela om, säger ledare Per Blom.

-vi förlorade mot Skövde, men vi gjorde på inget sätt en dålig match, utan helt enkelt förlorade mot ett bättre lag, säger tränare Samuel Dahlström. Vi gjorde mycke bra i den matchen vilket vi tar med oss, samtidigt som vi är väl medvetna om vad vi behöver förbättra, avslutar Samuel.

Match start kl 19:00 i Tibro.