Dubbla förluster
2017-11-30 12:43

Fröjereds IF – Västra Mälardalen IB

3-5 (1-1, 0-2, 2-2)

Tyvärr förlust i matchen mot dåvarande serieledarna Västra Mälardalen. En match som vi tyckte var väldigt rolig att spela men som vi tyvärr fick se oss besegrade i. Ett motstånd som inte bjöd på några som helst bjudningar till mål utan att vi fick slita hårt för dem målen vi fick. Ett kompakt lag att möta och duktig lag med boll. Ser man till över 60 minuter är den en ganska bra match från vår sida.

Där första perioden är lite svagare trots resultatet 1-1. Där andra perioden är ganska bra trots att vi förlorar den med 2-0. Och en tredje period som blir som den blir när vi försöker jaga ikapp. Men man kan väl säga att effektivitet som vi har jobbat oss fram till tidigare fanns inte där idag och då blir det svårt att vinna matcher mot såhär bra motstånd.

Våra nallebjörnar efter denna match;

En nallebjörn – Elin Rejgård #4

Springer och kämpar hela matchen igenom och har en ganska otacksam uppgift att hålla koll på vänstersidan i vårt försvarsspel där VM bygger sin största del av spelet på. Gör också 2 mål och gör en bra insats.

Två nallebjörnar – Ellen Ahrenbeck #1

Är duktig i 60minuter igenom och håller kvar oss i matchen i första perioden där hon står för många viktiga räddningar.

Tre nallebjörnar – Sara Anteryd #11

Biter fast bollen i anfallszon och drar laget på ett fint sätt åt rätt riktning när vi behöver hämta ikapp underläget.

Fröjereds IF – Karlstad IBF Ungdom

5-7 (2-2, 3-3, 0-2)

En match vi så fort som möjligt vill glömma. Vi är inte nöjda med vår insats och det gäller samtliga i spelartruppen/ledarstaben. Rent spelmässigt tycker jag det är stundtals bra, men vi tappar lite ödmjukhet och inställning i samband med att vi drar iväg till 5-2 på en kort stund. En match vi får dra lärdom av och är övertygad om att det kommer ge oss energi att komma tillbaka på rätt spår igen.