2017-10-25 09:39

Fröjereds IF – Åstorp/Kvidinge IBS

11-6 (4-1, 4-1, 3-4)

Ber om ursäkt för sen rapportering från vår dubbelhelg hemma i Tidaholm.

Första matchen spelades mot Åstorp Kvidinge, ett lag vi har stött på 4 gånger tidigare under mina år som tränare. Där vi tidigare har gått segrande ur två matcher och Åstorp har gått segrande ur två matcher.  Kollar man till hela matchen får vi vara väldigt nöjda med prestationen. 8-2 stod på resultattavlan inför tredje perioden. I den perioden vaskar vi om lite och lyckas hålla jämna steg med motståndarna och slutresultatet skrivs sedan till 11-6.

Skön seger och en bra start på dubbelhelgen.

Vår nallebjörnsliga i Åstorpsmatchen;

En nallebjörnAlicia Svensson #8

Center i första kedjan där hela första kedjan stod för 10 av lagets 11 mål i denna match. Var aktiv, bröt bollar och levererade passningar.

Två nallebjörnarJennifer Johansson #2

Kommer in fint i matchen genom att få göra mål på en spelvändning tidigt i första perioden. Rullar på och står för 4 mål och 2 framspelningar.

Tre nallebjörnarSara Anteryd #11

Makalöst bra matchen igenom. Spelar sista perioden både back och forward och gör det bra. Är ett ständigt hot för Åstorp och hittar lösningar man inte riktigt tror finns.

Fröjereds IF – Lindome IBK

5-3 (1-1, 1-1, 3-1)

En tuff match väntade oss mot ett man-man spelande Lindome. Vi hade koll på förhand hur våra motståndare spelade vilket kändes tryggt. Under hela matchen igenom ger dom inte upp en enda sekund av ett byte vilket dem ska ha en stor eloge för, våra motståndare. Dem spelar inte likt något annat lag i serien då dem spelar mycket på att varje individ i sitt lag ska slå ut sin egna motståndare. 2 jämna perioder där vi missar en hel del chanser. Blir tillslut en sista period som vi kontrollerar på ett bra sätt. Nöjd med tanke på att vi inte gör en bra insats i denna match, att ändå kunna vinna och vända på matchen var väldigt starkt. Och att vi orkar hela vägen ut är ett stort plus. Vi kommer inte upp i nivå, men tar tre poäng med oss, välförtjänt.

Vår nallebjörnsliga efter Lindome;

En nallebjörnKarolina Svensson #20

Gör sin bästa insats för säsongen, är med och bidrar framåt och håller tätt bakåt.

Två nallebjörnarFreja Lindh #81

Gör en bra insats i målet och under första perioden när de stormar lite i några minuter håller hon tätt bakåt.

Tre nallebjörnarTova André #17

Gör sina två fulla matcher från start i Fif-tröjan i helgen som var. Står för en solid och stark defensivinsats. Får även göra sitt första mål för hemmapubliken när hon dundrar in 2-2 i slutet av andra perioden.