FRÖJEREDS IF

Korsberga/Fröjered åker till Timmersdala
2020-07-05 20:10
Matchen idag.
 Korsberga/Fröjered åkte till Timmersdala för att möta IF Tymer. Det var en match med betoning på 2 halvlekar. I dag i Timmersdala var det solsken, regn och en kraftig blåst. Blåsten kom i planensriktning. Korsberga/Fröjered börja med motvind och hamnade i underläge med 1-0 redan efter 3 minuters spel. Korsberga/Fröjered tar tag i spelet trots underläget och börjar spela bollen riktigt bra till varandra i blåsten och skapar några chanser. Det är ändå Tymer som gör mål och i halvlek står det 3-0. Efter halvlek pratade vi om att nu är det våran tur att spela på Tymers planhalva och trycka på. Tymer har en bra 2 minuters period och gör 2 snabba mål när Korsberga/Fröjered inte är vakna. Idag visar Korsberga/Fröjered att man kan göra 4 mål vilket är väldigt bra. Det 4 olika målskyttar, 3 av målen kommer till efter fasta situationer. Målskyttarna idag var; Maja, Malin, Julia och Petra. Alla i truppen visar i dag att vi är ett lag och kämpar som ett lag trots väder och vind. Alla ska känna sig nöjda med dagens match.
När det gått 90 minuter står det 5-4 på resultattavlan.
Nu lämnar vi vårens fotboll bakom oss och tar en härlig semester för att börja träna 2 augusti igen.
 Varje onsdag fram till 2 augusti kommer det vara frivilligt att komma och träna. Vi kommer att låsa upp så ni kommer åt bollar, koner och västar.