FRÖJEREDS IF

Match på Kullaborg
2019-05-31 22:20
Ikväll var det match på ett soligt Kullaborg när Floby gästade oss på hemmaplan. Vi startar första halvlek starkt med bra prat, passningsspel och fina målchanser. Floby får även de till en del chanser, men idag märks det att vi är taggade på att spela och att vi krigar för att få plocka tre poäng. Första halvlek är fortsatt jämn, men efter drygt 20 minuter börjar vi sparka boll isället för att hitta lätta passningar. Sista kvarten fortsätter vi starkt, börjar så smått hitta varandra i spelet och får till flera chanser med stora potential för ett ledningsmål. I halvlek pratar vi om att hålla tuffare närkamper, hitta lättare pass men annars att fortsätta kriga som vi gjorde. Vi får äntligen in ett mål!!! Nattis gör i början av andra halvlek ledningsmålet vi har kämpat för, och med detta följer ny energi. Vi fortsätter starkt, men efter några minuter kvitterar Floby till 1-1. Vi fortsätter som tidigare, krigar helhjärtat och får många fina målchanser på köpet, målchanser där vi tyvärr inte får in bollen i mål. Floby gör ytterligare 2-2 och när Felicia får lämna planen på grund av en nackskada tappar vi spelet vi under matchens gång arbetat upp, börjar sparka boll och tappar vår positiva energi och kämparglöd. Matchen slutar 1-2.