INNEBANDY
DAM

Damerna vann mot Warberg med 7-6!
2014-10-18 17:31

Andra hemmamatchen för säsongen slutade med 7 gjorda mål framåt, 6 insläppta mål bakåt och 3 poäng till vårt Tidaholmsgäng.

Första perioden får vi en riktig kalldusch och efter 10 sekunder leder bortalaget med 1-0. Efterföljande 7 minuter är helt klart Warbergs och vi kommer inte riktigt in i flowet. Vi äter oss dock in mer och mer i perioden men att den slutar 2-3 favör till bortalaget känns fullt rimligt.

Inför andra perioden pratar vi om att våra lagdelar inte ska bli så långa vilket jag tycker vi gör riktigt bra hela perioden. Kan kanske ha sett lite stelt ut från sidan men i en tränares ögon var det väldigt skönt att se. Vi får även utdelning 3 gånger om innan perioden är slut.

Tredje perioden får vi kriga och vi får det inte riktigt att stämma i försvarsspelet och tendenserna till att bli för låga upprepar sig gång på gång. Vi sliter och kämpar hela tiden trots att vi inte får allt att stämma. Dock en stor eloge till inställningen och kriget i denna match som vi tränare absolut inte kan klaga över.

Sammanfattningsvis är det en klar styrka dock att vi lyckas ta 3 poäng och att vi gör dessa viktiga mål i tredje perioden som behövs för att vinna sådana här matcher. Men vi slår oss inte till ro utan detta var vår fjärde match av 22 möjliga och vi har många bra matcher framför oss.

Våra ”Tommys” idag…

Tommy, Tommy, TommyLinn Johansson #8

Är en spelfördelare av rang och dyker oftast upp på rätt läge. Sliter, kämpar och trots att vi har sett henne behandla bollen bättre än idag så viker hon sig aldrig. Kryddar ju detta med 3 mål och det är ju givetvis en av anledningarna till att hon får Tommy x3 ikväll.

Tommy, TommyJennifer Johansson #2

River, sliter och skapar lägen hela matchen. Har ju ett fantastiskt samarbete med Linn och Schyberg hela tiden. Gör ju 2 mål dessutom och därför får hon dubbla Tommy idag.