INNEBANDY
P05/06

Förlust mot IBK Lockerud/Mariestad
2016-10-23 18:02

Söndagens hemmamatch mot IBK Lockerud/Mariestad slutade med förlust 2-13. Gästerna spelade en riktigt bra innebandy, med snabbt passningsspel och mycket rörelse och det är bara att lyfta på hatten och gratulera.

Gästerna gick ganska snabbt fram till en 3-0 ledning men innan första perioden var slut så hade även våra killar lyckats att få till två mål. I det här läget kändes det faktiskt som att vi skulle kunna ge motståndarna en rejäl match. I inledningen av andra perioden skapade vi också ytterligare chanser men tyvärr lyckades vi inte att få in bollen i mål. Lockerud började att hitta tillbaka till sitt fina spel och så också till måkskyttet och när andra perioden var slut så hade vi 2-7 på tavlan.

I tredje perioden tog så koncentration och ork slut hos de blå och det bidrog naturligtvis till att siffrorna drog iväg.

Gästerna spelade, som vi tidigare nämnt, en riktigt bra innebandy. För vår del handlar det fortfarande om att få upp tempot på passningarna samt också rörelse utan boll. Har man inte boll och man är markerad av motståndare så söker man en plats där man åter blir spelbar. Så är det!

Vi avslutar med att hylla killarnas lagmoral. Trots en jobbig dag på plan så fortsätter ni att kämpa och ni låter inte frustration och besvikelse gå ut över vare sig lagkompisar, motståndare eller domare. Istället fortsätter ni att peppa kompisarna och detta är ändå betydligt viktigare än vad det står på resultattavlan.

Tack till domarna - Izabella och Julia - ni skötte uppdraget bravur.

Vi säger också tack till er föräldrar som fixade kiosk och sekretariat.

Nu väntar ny vecka med nya träningar och på söndag är det åter match, Mullsjö borta.