INNEBANDY
P05/06

Bortaseger mot BK Halna
2016-10-16 15:22

Det blev en jämn och bra tillställning i Idrottshallen i Töreboda men tack vare en stark sista period så fick vi med oss samtliga poäng hem till Tidaholm. Slutresultatet 5-8 (3-3, 1-1, 1-4) får nog anses vara rättvist då vi i den tredje perioden hade mängder med målchanser.

För vår del startade matchen lite trevande där vi återigen har lite problem i det defensiva spelet vilket Halna var snabba att utnyttja. Men eftersom vi också fick utdelning på de chanser vi skapade framåt så slutade första perioden oavgjort.

Andra perioden startade ungefär som den första men efter ett tag så kunde man tydligt märka att fler och fler ville lägga ner det där lilla extra som behövs för att vi ska lyckas ta en sådan här match. Trots att vi var det bättre laget i andra perioden slutade även denna oavgjort och vi hade 4-4 inför den avslutande perioden.

I tredje perioden växlade killarna upp tempot ytterligare och nu fungerade även passnings- och försvarsspel betydligt bättre än tidigare i matchen. Halna började dessutom att krokna lite och när vi snart införskaffat oss en tvåmålsledning kändes allt under kontroll.

Inför den här matchen hade vi många återbud vilket innebar att vi hade tolv utespelare plus målvakt tillgängliga. Ni som var med kämpade väl och vi tror nog att de flesta av er kommer att sova gott inatt. Bra jobbat!

Nu laddar vi med träningar på måndag och torsdag och sedan väntar hemmamatch mot IBK Lockerud/Mariestad.