FRÖJEREDS IF

Sista bortamatchen i serien blev en förlust
2020-09-20 21:33
Sista bortamatchen för säsongen mot Moholm SK kl 10:50. Det är även våran första niomannamatch. Om vi tittar tillbaks i tiden så har vi haft svårt för niomanna och matcher med matchstart kl 11:00. Idag var dagen vi skulle ändra på detta och bryta trenden. Vi pratade innan matchstart om markering, spela bollen, vinna närkamperna och gå ut på planen och ha kul. När domaren blåser igång matchen så tar Moholm tag i taktpinnen direkt. Vi kommer fel i markeringarna, vinner inga närkamper och det gör att vi får springa och jaga istället för tvärtom. Det tar bara två minuter för Moholm att göra 1-0. Hallå har vi vaknat!!Moholm fortsätter på sin inslagna linje hela halvleken ut och går till halvtidsvila med en 5-0 ledning. Vi pratar i halvtid att vi måste ut på planen och ha roligt, spela bollen, Hjälpa kamraten, få igång snacket och göra en bättre halvlek än den första. När domaren väl blåser igång spelet så ser det mycket bättre ut. Visserligen så är det Moholm som för spelet men nu så ser vi lite utav det vi tränat mycket på: passningsspel och rörelse utan boll. Känns som att vi alla kan prestera bättre än det vi gjorde mot Moholm. Så nu är det bara att vi tränar bra i veckan så ska nästa lag få se ett annat FIF/KIF som kommer att prestera på topp. Nu glömmer vi den här matchen och ser fram mot sista matchen för säsongen på Kullaborg.