FRÖJEREDS IF

Derby på Landbyvallen i Norra Fågelås
2020-08-18 04:28
Korsberga/Fröjered åkte på måndagskvällen till Norra Fågelås för ett derby på Landbyvallen.
Det var Norra Fågelås som började bäst i första halvlek och hade mest avslut mot Korsberga/Fröjered. Efter 20 minuter jobbar sig Korsberga/Fröjered sig in i matchen och tar över mer och mer. Detta gör man genom att spela bollen på marken med ett bra och fint passningsspel. Efter 32 minuter gör Norra Fågelås 1-0 och luften går lite ur Korsberga/Fröjered  och matchen svänger så att Norra Fågelås tar över mer och mer igen. Norra Fågelås skapar fram ett par farliga chanser innan halvleken är slut men halvleken slutar 1-0.
I andra halvlek startar Korsberga/Fröjered bäst och skapar många och bra målchanser genom sitt fina passningsspel. Tyvärr lyckas man inte få bollen i mål utan efter 61 minuter kan Norra Fågelås öka till 2-0. Norra Fågelås gör också 3-0 inom 3 minuter. Efter denna kalldusch kommer inte Korsberga/Fröjered tillbaka och kan ta över matchen utan Norra Fågelås vinner derbyt med 3-0.
Korsberga/Fröjered laddar om för på fredag tar man emot Björsäters IF  på Fröjevi.