Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
INNEBANDY
P10
Ansvarsfördelning
2018-02-13 15:35

Hej alla.

Tack för senast alla vårdnadshavare!

Det var ett bra möte förra söndagen. Barnen har gjort sina två bästa träningar någonsin efter mötet. Jättebra!

Vi kollade i söndags om spelarna kom ihåg vad vi sagt på mötet. Det första och viktigaste de kom på var att vi sagt att det är viktigt att mammorna och papporna skulle titta på sina barn när de tränade... Och att vi var ETT lag - även de vi spelar mot på träningar är spelare i VÅRT lag.


På vårt möte förra veckan gjorde vi också lite ansvarsfördelningar. Ni som inte var med ska få chansen att haka på. Och vi som var med behöver nog ett minnesstöd.

Vår representant till valberedningen i FIF är Åsa Sääf.

Vi har två nya ledare, Nedde och Kim som kommer vara med så mycket de kan. Då är vi minst fem stadigvarande ledare med Linda, Richard och Åsa. 

Fredrik Dahlström och Linn Karlsson kommer vi kunna använda som ledare när det behövs. (Ni är välkomna ned på planen när ni känner att det funkar). 
Christoffer Sköld, Emmelie och Johan Grankvist använder vi också när vi behöver. ;) 
Är någon mer sugen på att greppa klubban och komma ned, så säg till.

Vi ska stå i kiosken på herrarnas match den 18/2.
Josephine AnderssonÅsa Sääf och Jonna Blanck sköter det. Ni skall samlas en timma innan alltså kl. 15.00 i sparbankshallen. Det ska finnas folk, matchvärdar, där som hjälper er igång. Vill ni eller någon annan baka en kaka och ta med så vore det trevligt.

Samma dag 18/2 sitter vi och kollar sargen. Annika, Linn Karlsson och Fredrik Dahlström har lovat att hjälpa till. Vi skulle behöva en till.

När herrarna spelar match 18/2 tänkte vi att vi går och tittar på den med de av våra spelare som vill hänga med. Vi har några ledare på läktaren och barnen kan sitta tillsammans. Så ni som står i kiosken och ni som vaktar sargen kan ha era barn hos oss.

Sedan har vi vårt eget sammandrag den 25/2. Då behöver vi några som tar kiosken en stund var. Dessutom behöver vi några som vill starta och stoppa klockan under dagen.

Jonna har lovat att tvätta kläderna den här dagen.

Sammanfattningsvis har vi många som hjälper till, det är gött.

Det som saknas nu är EN sargvakt den 18/2 och om någon är sugen på att baka en kaka till kiosken. Plus folk till kiosken och klockan den 25/2. Allt annat är fixat! :)

Är du personen vi söker kan du svara på facebooksidan eller skicka ett sms till Åsa 0704-952233