DAM

Efter hemmapremiären!
2014-10-04 19:12

Fröjereds IF - Malmhaug KFUM IBF 11-2 (2-0,6-0,3-2)

11-2, det var vad resultattavlan stod på när 3 x 20 minuter innebandy hade spelats på lördagseftermiddagen, i Sparbankshallen.

Efter periodsiffrorna 2-0, 6-0 och 3-2 kanske det inte är jättesvårt att lista ut vilken period vi tränare är mest nöjda med efter den här matchen.

Första perioden är ganska hafsig och det är ganska mycket fram och tillbaka. Vi leder den med 2-0 och har kanske lite problem med hur vi ska ligga i försvaret när Malmhaug har boll. Men samtidigt har vi en rättvis ledning och behöver absolut inte skämmas över det. Ett backskott av Johanna och ett kontringsmål av Schyberg var skillnaden mellan lagen när 20 minuter hade gått.

Men den andra perioden är nästan tvärtom, där ligger vi helt rätt i försvaret och gör tre-fyra fina kontringsmål på Malmögänget när vi bryter bollen i egen zon och ställer om. Det är vi såklart väldigt nöjda med och det känns som vi straffar Malmhaug väldigt hårt i den perioden.

Tredje perioden blir lite svår att motivera sig inför när man leder med 8-0 efter två, men vi försökte så gott vi kunde och vinner faktiskt den med 3-2 trots två utvisningar emot oss. Kanske inte vår bästa period, men samtidigt gör vi vad som krävs för att hålla undan och vinna matchen.

Överlag så känns det som en stabil seger och att vi nu har fullpott efter två spelade omgångar känns naturligtvis väldigt skönt.

Simon Wremer (huvudtränaren) tyckte att vi efter varje match skulle dela ut här på hemsidan 3st utmärkelser till 3 spelare vi tycker har gjort bäst ifrån sig. Därför bestämde han också att vi ska dela ut 3 stycken "Tommy Körberg" till de personerna.

Såhär kommer våra första 3 Tommy till tjejerna i laget.