F06/07

Stark insats i Grästorp
2018-10-08 06:01
Det var ett fokuserat gäng som spelade seriespelspremiär i Lördags och de svarade för en mycket stark insats.
Tjejerna spelade fin innebandy och framförallt passningsspelet höll en hög nivå. Vi var innan lite nyfikna på hur vi skulle klara 3x20 minuters spel, det var jobbigt och på slutet var vi ordentligt trötta! Detsamma gällde även för hemmalaget och de gick runt på färre spelare än oss så det är bra att vi har en stor spelartrupp.
Vi ryckte ifrån till 4-1 redan i första perioden och den ledningen ökades på med ett mål i både andra och tredje perioden så det landade i en seger med 6-1 till slut. Samtliga spelare ska vara stolta över sin insats!