INNEBANDY
D1

En go lördagsförmiddag i Töreboda!
2015-02-21 23:56
Efter de senaste veckornas träning med bra fart på benen och en skön poäng i senaste matchen, så kändes det som om vi åkte till Töreboda med ett bra "Go" i laget. Några återbud hade vi redan långt innan match, men när även förkylningar, sträckningar och annat elände drabbade truppen var det toppen att vi kunde få hjälp av Jonna, Julia, Alicia och Isabella med att stärka upp vårt lag. Stort tack för detta.

Första perioden drar igång och vi märker snart att det är ett starkt fysiskt motstånd vi har att göra med. Det smäller på ganska bra, men vi står upp fantastiskt och hittar även många fina kombinationer i spelet. I mitten på första perioden frispelar Bella Cornelia med ett fint djupledspass och Cornelia gör inga misstag, 1-0. Detta resultat står sig sedan perioden ut.
I andra gör Halna nästan omedelbart 1-1 och sedan finns det chanser åt båda håll men bollen vill inte in. Inte förrän efter 14 minuter då Cornelia snyggt rundar kassen och trycker in bollen köksvägen. Inte långt senare gör Isabella Löfborg 3-1 på frislag och strax innan paus även 4-1 efter ett snyggt inspel från Alicia.
Tredje perioden inleds lite onödigt spännande, då vi på mindre än tre minuter låter Halna trycka in både 4-2 och 4-3, båda målen på frislag. Vi lyckas dock samla ihop oss och hitta fokus, vilket är mycket starkt, och det känns riktigt skönt när Alicia trycker in 5-3 efter 13 minuter. Vi fortsätter att jobba stenhårt och när Cornelia punkterar matchen med 6-3 när en och en halv minut återstår så kan vi äntligen andas ut.

Ett fantastiskt bra jobb både offensivt och defensivt och en härlig inställning matchen igenom av alla spelare. Kul att se!
Nu laddar vi för en ny vecka! Ses på måndag!