Härliga kämpatag i hemmapremiären.
2014-10-27 06:31
I lördags var det dags för hemmapremiär i serien och det var inga mindre än våra egna 01/02-tjejer som stod för motståndet.
Vi hade fått stuva om ganska ordentligt i laget eftersom både Ella, Cornelia och Nattis saknades.

Trots detta startade vi matchen jättebra och tryckte tillbaka våra motståndare rejält första 10 min. Efter det kommer 01/02orna in bättre i matchen och har maximal utdelning med tre mål på två och en halv minut. Vi deppar dock inte ihop över det, utan reducerar strax efteråt. Tyvärr lyckas de peta in 4-1 precis i slutet av första perioden.

Andra perioden är helt jämn och vi skapar flera fina lägen genom vårt precisa passningsspel. Vi reducerar till 2-4 och känner att vi verkligen är med i matchen även om motståndarna hinner utöka sin ledning till 2-5 inför sista perioden.

I sista perioden tröttnar vi lite och hamnar lite för långt ifrån motståndartjejerna, men vi slutar aldrig kämpa och det dröjer ända till sjuttonde minuten innan de sätter 7-2 och definivt avgör matchen. Slutresultatet blir 8-2.

Det är inte lätt att gå in och spela på en helt ny position som både Bella, Lisa och Felicia fick göra men de fixade det jättebra och alla tjejer ska ha stor heder av insatsen.
Det är tufft att spela mot betydligt större tjejer, men det känns som att vi tar det på rätt sätt och kommer att utvecklas mycket av det denna säsongen.

Tack för en riktig kämpainsats. Vi ses på träningen ikväll.