D1

Fartfylld match mot Lidköping!
2017-03-02 17:37
Skönt att vara tillbaka i serielunken efter uppehåll för både sportlov och sjukdomar.
Det var tre veckor sedan senaste matchen och det märktes att vi var lite nervösa både innan matchen och i inledningen.

Lidköping visade från start att de är ett duktigt lag och spelet var ganska jämnt i första perioden.
Vi får ett tidigt ledningsmål, men efter halva perioden är det kvitterat genom ett stenhårt backhandskott.
Vi skapar lite fler chanser än Lidköping och med någon minut kvar av perioden tar vi ledningen med 2-1.

Motståndartjejerna kämpade jättebra och gjorde att det krävdes bra spel och snabba bollförflyttningar för att skapa chanser.
 I andra perioden får vi högre fart på ben och boll och börjar då föra matchen bättre.
Vi skapar ganska många lägen, men motståndarmålisen är grym och står för flera vassa räddningar. Vi lyckas dock sätta två mål innan det återigen är dags för en kanonbackhand från en Lidköpingsklubba. 4-2 efter två perioder.

I avslutningsrundan har vi ganska bra koll på matchen och gör även 5-2 efter fyra minuter men vi kan inte slappna av en sekund, för Lidköping ger verkligen inte upp utan kör för fullt hela matchen.
Efter en lite avvaktande inledning blev vårt spel bättre och bättre och det känns bra att alla är tillbaka i träning igen inför kommande matcher.