D1

Kalla skallar och heta klubbor mot Vänersborg!
2017-02-05 20:55
I lördagens match mot Vänersborg saknade vi fyra spelare från start.
Dessutom fick Lisa avbryta efter en period vilket gjorde att vi fick kasta om lite i kedjorna och iom att vi gick på två centrar blev det olika kedjekonstellationer vid varje byte.
Jättenyttigt att få tänka till lite var man har sina kedjekompisar.

Vi kom igång ganska bra, men Vänersborgstjejerna var aggressiva så till att börja med fick vi inte riktigt fram passningarna som vi ville.
Efter halva första perioden började vi släppa bollen lite snabbare och då kom utdelningen direkt med fyra mål inom två minuter.
Vänersborg reducerar på en sargretur efter frislag och gör pausställningen till 4-1.

I andra perioden fortsätter vi rulla boll vägvinnande och gör fyra baljor även här.
Vänersborg kom till spel med endast åtta lirare, och kanske tröttnade lite grann i slutet av  perioden så spelet blev lite mer fysiskt.

Det håller i sig även i slutrundan, men vi håller huvudena kalla och låter spelet tala istället. Vi vinner slutperioden med 6-0 och matchen med 14-1.
Väldigt roligt att vi hittar varandra så bra och gör många snygga mål även om femmorna var olika formerade vid varenda byte.