INNEBANDY
D1

Vinst och hållen nolla mot serieledarna!
2015-12-20 21:41
Efter förra helgens cuptriumf var det åter match i serien på söndagseftermiddagen och
det var inga mindre än serieledarna Fristad som stod för motståndet.

Koncentrationen på uppvärmningen var lite bristfällig, så vi snackade ihop oss innan matchen om att vara på tå från start.

Det verkar som om julcupen gjorde oss gott, för idag hade vi bra självförtroende och vågade hålla bollen inom laget trots att Fristad körde en hög helplanspress på oss.
Vi spelade oss till många avslut, men till skillnad från tidigare matcher kom vi in med lite mer trafik framför motståndarkassen vilket ledde till att skotten blev farligare.
Både 1-0 och 2-0 kom på snygga skott utifrån med endast sex sekunders mellanrum i mitten av första perioden vilket också var pausresultatet.

Vi fortsatte att föra matchen också i andra perioden, även om det blev några fler chansbollar i mitten av densamma innan vi hittade tillbaka till vårt spel och gör ytterligare två mål. 4-0 efter andra.

Tredje perioden slutar mållös och vi vinner matchen med 4-0.
Grunden till segern läggs i vårt jättefina försvarsspel över hela banan, från första forward till Emilia i kassen. Vi tar verkligen jobbet för varandra och släpper inte till många farliga chanser bakåt. När nu spelet framåt börjar funka också är det kul att se tjejerna lira.
Slutet på höstsäsongen har ju varit väldigt rolig och nu ser vi fram emot vårsäsongen med tillförsikt.