SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRÖJEREDS IF

Fröjereds IF
5 - 2
Stenstorps IF
Fröjereds IF5 - 2Stenstorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 juni, 18:00
Plats:Fröjevi A
Tävling:
Matchnummer: 200012035
Samling:17:00
Fotboll Herr
Referat: Fröjereds IF - Stenstorps IF
Storvinst för FIF hemma mot Stenstorp
2019-06-09 22:05, Fotboll Herr
Fröjereds IF har haft ett par jobbiga veckor.
Kanske har det släppt nu?
I söndags vann de blåvita hemma mot Stenstorp med 5–2.
– Nu var det bättre spel. Vi är väldigt nöjda med första halvlek, sa tränaren Krister Frejd.
Efter de första 45 minuterna ledde FIF med 3–0. Och i andra halvlek gick laget upp till 5–0 innan Stenstorp reducerade två gånger om.
– Vi tappade lite på slutet, samtidigt som de tryckte på för att kunna reducera. Totalt sett gjorde vi en bra match. Nu hade vi ett bättre spel än vad vi har haft i de senaste matcherna. Vi hade ett jättebra kantspel, vi kom runt och kunde spela snett-inåt-bakåt. Andreas Dahlén var bra och gjorde tre mål. Hans första var väldigt fint när han placerade in 1–0. Både "Dagge" och Samuel Berglund gjorde det bra i fram. Vi pressade Stenstorp till misstag flera gånger och gjorde även något mål när vi vann bollen högt. Sedan kunde vi ha gjort fler mål, för vi skapade massvis med chanser, sa Frejd.
Samtliga 15 spelare i FIF-truppen fick speltid i segermatchen.
– Det som inte var bra var att Matteus Shamoun fick gå av. Han har problem med ett knä och gick av redan i första halvlek. Han försökte i andra, men det fungerade inte. Nu har vi två veckors uppehåll och det kanske är bra med tanke på att vi har lite småskavanker.

Fröjereds IF – Stenstorps IF 5–2 (3–0)
Mål FIF: Andreas Dahlén 3, Samuel Berglund, Alexander Wiman.


<< Tillbaka