SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRÖJEREDS IF

BK Trix
4 - 5
Fröjereds IF
BK Trix4 - 5Fröjereds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 augusti, 18:30
Plats:Molidens IP
Tävling:
Matchnummer: 200011052
Samling:17:30
Fotboll Herr
Referat: BK Trix - Fröjereds IF
Sundberg avgjorde när FIF vände 1–4 till seger
2018-08-18 13:59, Fotboll Herr
Nio mål, två utvisningar och tre varningar – precis som vanligt hände det en hel del när Fröjereds IF mötte BK Trix.
– Det här var en väldigt märklig match, konstaterade FIF-tränaren Kennet Gustafsson efter att hans lag vänt 1–4 till seger med 5–4.
När Fröjered mötte BK Trix under försäsongen slutade matchen 5–5. I våras på Fröjevi vann FIF med 3–2 efter att Matteus Shamoun avgjort med fem minuter kvar.
I fredags blev det, återigen, både målrikt och dramatiskt.
Joel Sundberg gav Fröjered en tidig ledning. I den 22:a minuten kvitterade Karlsborgslaget och efter 32 minuter stod det 4–1 till hemmalaget.
– Vi hade väl 90 procent av spelet i den första halvleken, men vi spelade mest runt bollen och tog lite konstiga avslut. När Trix fick tag på bollen kontrade de och då var vi inte så pigga på att springa hem. Vi visste ju att de har en vass forward och vi hade pratat om det inför matchen. Det gick snabbt när de gick från 1–1 till 4–1, konstaterade tränare Gustafsson.
Innan halvleken tog slut hade Vincent Nwadike reducerat två gånger för FIF och bara ett mål skiljde lagen till den andra halvleken.
– I början av andra halvlek fick de en kille utvisad och vi gjorde 4–4 på en frispark nästan direkt efter att det hände. Det var vårt tredje frisparksmål i matchen. Båda Vincents mål kom också efter frisparkar. 
I matchens 72:a minut gjorde Joel Sundberg sitt andra mål i matchen och Fröjereds femte. Det målet avgjorde matchen på Molidens IP.
– Vi kom runt på kanten och fick in ett inlägg som Joel mötte med huvudet. Efter det bevakade vi mest vår ledning. Det var jätteskönt att vi kunde vända och vinna, men det var lite synd att Hadi (Kareem) blev utvisad i slutet när han fick sitt andra gula kort. Jag hade gärna haft med honom mot Igelstorp i nästa vecka.
På söndag, den 26 augusti, kommer Igelstorps IK till Fröjevi. Igelstorp, Fröjered och Mölltorp-Brevik är de tre lag som jagar serieledande Korsberga IF. Bara tre poäng skiljer tvåan Igelstorp från fyran Mölltorp Brevik. FIF är just nu en poäng från kvalplatsen till division 5.
– Det är en jätteviktig match för oss, avslutade Kennet Gustafsson.

BK Trix – Fröjereds IF 4–5 (4–3)
Mål FIF: Joel Sundberg 2, Vincent Nwadike 2, Hadi Kareem.

<< Tillbaka