SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRÖJEREDS IF

Korsberga IF
3 - 2
Fröjereds IF
Korsberga IF3 - 2Fröjereds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 20 april, 19:00
Plats:Guldkroksvallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200011003
Samling:18:00
Fotboll Herr
Referat: Korsberga IF - Fröjereds IF
Sista sparken avgjorde när FIF premiärföll
2018-04-21 17:54, Fotboll Herr
I 78 minuter hade Fröjereds IF tre premiärpoäng.
Men sedan vände allt.
Med matchens sista spark avgjorde Korsberga IF premiären på Guldkroksvallens konstgräs.
– Leder man med 2–0 så tycker jag att man ska kunna hålla emot, men vi klarade inte det den här gången, sa tränaren Kennet Gustafsson efter 2–3-förlusten.
Johan Sääf öppnade målskyttet i premiären mot Korsberga IF efter 35 minuters spel. Med dryga halvtimmen kvar att spela ökade Andreas Dahlén på till 2–0 från straffpunkten. Målmässigt såg det bra ut för FIF. Spelmässigt, nja...
– Spelmässigt var vi inte riktigt där. Korsberga var bättre än oss i spelet, men vi gjorde ändå två mål och vi borde ha kunnat bevaka den ledningen, sa tränare Gustafsson.
Vändpunkten i matchen blev när FIF:s mittback Hamza Hayoun blev utvisad efter 70 minuter. I den 78:e minuten reducerade Jesper Bylund för KIF. Jesper Isaksson kvitterade i den 83:e minuten och med matchens sista spark avgjorde Oskar Schönning efter en hörna.
– Fram till utvisningen var det ändå en ganska bra prestation. Även om vi inte hade så mycket boll så var vi ganska vassa i våra omställningar. Men det märktes ändå lite att en sådan som Andreas Dahlén har varit sjuk. Han hade inte riktigt samma tryck i sina löpningar som han brukar och han betyder mycket för oss, sa Gustafsson och fortsatte:
– På slutet var det mycket som blev fel. 2–2 hade jag kunnat köpa, för Korsberga körde slut på oss, men att förlora med 2–3 på matchens sista spark är inte roligt. 
På lördag får Fröjered chans till revansch när laget möter BK Trix hemma på Fröjevi.

Korsberga IF – Fröjereds IF 3–2 (0–1)
Mål FIF: 0–1 (35) Johan Sääf, 0–2 (58) Andreas Dahlén.

<< Tillbaka