SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRÖJEREDS IF
HERR

Igelstorps IK
1 - 0
Fröjereds IF
Igelstorps IK1 - 0Fröjereds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 15:00
Plats:Södermalms IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200317002
Samling:14:00
Frejd nöjd med insatsen trots förlust mot Igelstorp
2019-03-14 21:58
Fröjereds IF förlorade DM-matchen mot Igelstorps IK.
Ändå fanns det mycket positivt att ta med sig trots uddamålförlusten.
– Jag är nöjd med insatsen, sa tränaren Krister Frejd efter matchen.
Igelstorp gjorde matchens mål i mötet på Södermalms IP. Krister Frejd tyckte ändå att det fanns många bra delar i FIF:s prestation.
– Vi dominerade 70 av 90 minuter. Vi hade ett bra passningsspel, men stressade upp oss lite när vi fick chanserna att göra mål. För vi skapade en hel del chanser, men vi satte inte dit bollen. Vi hade tre eller fyra jättelägen efter hörnor och vi hade ytterligare ett par bra chanser att göra mål på. Man vill ju alltid vinna, men för att vara en match tidigt på försäsongen gjorde vi en bra insats, sa Frejd.
Samtliga FIF-spelare spelade 90 minuter.
– Vi gjorde så den här gången. Och alla orkade jobba i 90 minuter. Vi har prioriterat kondition under försäsongen och det kommer vi fortsätta göra. Vi har sagt att om vi ska ha en bra chans i serien, då behöver vi vara bra tränade. 
På söndag spelar FIF igen – då mot Töreboda IK som förlorade med 0–3 mot Kinne-Vedum i den första DM-omgången. Matchen mot Töreboda spelas klockan 17.00 på Tidavallens konstgräsplan.

Igelstorps IK – Fröjereds IF 1–0 (1–0)
Mål: 1–0, Robin Andersson (21).

<< Tillbaka