SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRÖJEREDS IF
HERR

Fröjered/Håven
4 - 3
Tomtens IF
Fröjered/Håven4 - 3Tomtens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 17 augusti, 18:30
Plats:Fröjevi A
Tävling:
Matchnummer: 200011066
Samling:17:30
Fröjered/Håven vinnare igen
2017-08-18 12:54
Fröjered/Håven är ett vinnande lag igen.
I torsdags vann laget hemma på Fröjevi mot Tomtens IF med 4–3.
Matteus Shamoun gav Fröjered/Håven ledningen i matchen i den första halvleken. Tomten kvitterade och tog med sig 1–1 till halvtidsvilan.
– Den första halvleken var relativt jämn. Vi hade en hel del chanser, men vi lyckades inte få in bollen. I andra halvlek gjorde vi 2–1 och 3–1 genom Andreas Dahlén och då var det nog många hos oss som trodde att det var helt klart, men det var det ju inte, sa tränaren Kennet Gustafsson.
Tomten reducerade till 3–2, men minuten senare gjorde Jesper "Chill" Johansson 4–2.
– Det var nog ett viktigt mål för vår del. I slutminuten gjorde Tomten 4–3 på straff, sa Gustafsson som fick se sitt tidigare stabila lag släppa in många mål för andra matchen i rad.
– Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt. Förut har vi varit väldigt stabila, men nu har vi släppt in sju mål på två matcher. Den här gången hade vi många fina anfall med bra kreativitet och fina kombinationer, problemet var väl att vi inte tog hemjobbet efter anfallen. Det var för många som stannade kvar där uppe.
Just när det här skrivs är Fröjered/Håven åter uppe på kvalplats till division 5 i division 6 Falköping, men då har trean Floby (som är en poäng efter FIF/HIF) två matcher mindre spelade.
Nästa match för Fröjered/Håven är bortaderbyt mot Korsberga IF lördagen den 26/8.

Fröjered/Håven – Tomtens IF 4–3 (1–1)
Mål FIF/HIF: Andreas Dahlén 2, Matteus Shamoun, Jesper Johansson. 

<< Tillbaka