Nu kör vi!

Historisk händelse i vår förening
2018-11-07 18:10
I söndags, den 4 november, ägde en historisk händelse rum. Vår första futsalmatch i seriesammanhang (division 2) spelades och motståndet stod FC Paratodos U för.
Laget skapade många chanser som ni kan se på filmen vi länkat till nedan. Tyvärr räckte det inte riktigt då Paratodos lyckades göra 5 mål och vårt lag 2.

Det gästande laget fixade en tvåmålsledning under första halvlek, men i andra halvlek kvitterade Abdulkarim Golestani och Morteza Heidari och det resultatet höll sig relativt länge. Jublet på läktaren bland de drygt 50 besökarna lät som att det var dubbelt så många i publiken. Härlig stämning!

Mot slutet av matchen gjorde FC Paratodos tre snabba mål och trots flera fina målchanser från oss så ville bollen inte in i mål.
Tränaren Jörgen Gustavsson var nöjd med spelet. Laget kändes inte nervöst och hade fint passningsspel. Fasta situationer tyckte Jörgen att de kunde träna mer på.

Nästa match blir på bortaplan mot FC Skövde den 18 november.

Seriepremiär idag!
2018-11-04 15:13
Varmt välkomna och heja på vårt lag som har seriepremiär i Sparbankshallen idag. 16.00!
Kiosken är öppen! Fri entré!
Träningsmatch mot TG&IF
2018-10-21 21:35
Söndagskvällen bjöd på träningsmatch mot TG&IF:s gäng som siktar mot Oden Cup, en bra och givande kamp med lagom hårda tag. Efter en blixtrande inledning av oss upp till 3-0 så jobbade sig Giffarna in i matchen och kunde i absoluta slutet sätta dit både 3-3 och 4-3. En "cupsatsning" av dem med Axel Axelsson som målvakt (vilket vi ju vet att han också är fenomenal på) gav finfin utdelning och något för oss att fundera på... Nu ser vi fram emot nästa helgs cupäventyr i Färgelanda!